Injektioner

Numera kan mycket i ett utseende återställas, förbättras eller förändras helt utan kirurgi. Med det senaste inom estetiska injektionsbehandlingar gör våra erfarna sjuksköterskor, läkare och kirurger allt från att minska rynkor till att framhäva läppar och kindben för ett naturligt vackert resultat.

Släta ut pannlinjer/rynkor med muskelavslappnande

Med en muskelavslappnande injektionsbehandling kan man släta ut rynkor och fina linjer. Behandlingen går snabbt och smidigt och du behöver ingen konvalescenstid efteråt.

Med muskelavslappnande preparat blockeras den nervsignal som gör att en muskel dras samman. På detta sätt slätas rynkan/linjen ut.

Återskapa, släta ut och förstärk ansiktskonturen med fillers

Fillers inkluderar flera behandlingsmetoder med olika produkter såsom Restylane, Teosyal och Juvéderm. Restylane är t.ex lämpligt om du vill definiera kindbenen och återskapa volym för att uppnå ett mer ungdomligt utseende.

Softlift är en helt ny estetisk behandlingsmetod som återskapar volym i ansiktet – här bygger man upp vävnaden med hjälp av Hyaluronsyra, något som också finns naturligt i kroppen.

Har du funderingar om vilken estetisk behandlingsmetod du ska välja, välkommen att boka en konsultation.

Boka konsultation

Injektionsbehandlingar för att minska svettningar eller reducera kärl

De flesta associerar enbart injektionsbehandlingar till en metod för att släta ut rynkor. Det alla inte vet dock är att man även kan använda injektionsbehandlingar till att minska överdriven svettning av armhålor, handflator och fötter.

Injektionsbehandling kan för vissa även fungera som en skonsam metod för att bli av med ytliga ådernät på benen. Man startar alltid med en konsultation för att sedan gå vidare till att kartlägga vensystemet och efter det kan man avgöra vilken behandlingsform som passar patienten bäst.