HArmonyCA

En unik behandling som kombinerar både volymförstärkning och hudförbättring på ett nytt sätt.

HArmonyCA – En revolutionerande hybridinjektion för skönhetsvård

Vi är stolta över att presentera HarmonyCA – en helt ny nivå av skönhetsvård! Med HarmonyCA får du en unik behandling som kombinerar både volymförstärkning och hudförbättring på ett nytt sätt.

Vad är HArmonyCA?

HArmonyCA är banbrytande inom skönhetsvård och är en hybridinjektion som förenar två kraftfulla ingredienser: kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA) i en enda behandling. Detta ger en helt ny metod för att skapa harmoni i ansiktsdragen. Med denna dubbelverkande hybridinjektion får du fördelarna av både kalciumhydroxiapatit (CaHA) och hyaluronsyra (HA), vilket ger en komplett behandling med enastående resultat.

Hur fungerar HArmonyCA?

HArmonyCA använder sig av två aktiva ingredienser: hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit. Hyaluronsyran ger omedelbar volym och lyft, vilket ger synliga resultat direkt efter behandlingen. Samtidigt stimulerar kalciumhydroxiapatit kroppens naturliga kollagenproduktion, vilket ger långsiktiga fördelar. Inom en vecka efter behandlingen börjar din egen kollagenproduktion öka, och resultaten blir alltmer framträdande efter 3 månader, med maximal effekt nådd efter 6 månader. Hyaluronsyran bryts gradvis ned över en period på 9 månader, samtidigt som du upplever ökad fasthet och uppstramande effekt i huden.

Vad gör HArmonyCA unik?

HArmonyCA är inte bara en hybridinjektion; den kombinerar två olika behandlingsmetoder för både volymförstärkning och hudförbättring i en enda behandling. Detta gör HArmonyCA till en mångsidig och effektiv lösning för att uppnå harmoni i ansiktsdragen. Med dess kombination av omedelbara och långsiktiga fördelar får du möjlighet att se och uppleva direkt och långsiktig förbättring.

För vem passar en behandling med HArmonyCA?

HArmonyCA är idealisk för dem som önskar att återställa volym, förbättra hudens elasticitet och minska rynkor. Den passar perfekt för dem med en åldrande hud som behöver föryngring och en märkbar förbättring i hudkvalitet och yta. För att avgöra om HArmonyCA är rätt för dig, boka en konsultation med våra erfarna sjuksköterskor som skräddarsyr en behandlingsplan efter dina specifika behov och önskemål.

Vilka områden kan behandlas med HArmonyCA?

HarmonyCa ges jämnt över ansiktets bakre del, över och under kindben, samt käkvinkel och käklinje. Vi skräddarsyr varje behandling så man i vissa fall även kan behandla en viss volymförlust / ihålighet under kindben. Detta kommer innebära ett lyft uppåt och bakåt när hudens spänst förbättras samt att man även får en omedelbar definition av käklinje och kindben.

Skillnaden mellan HArmonyCA och traditionella fillersbehandlingar?

Den största skillnaden mellan HArmonyCA och traditionella fillerbehandlingar är att HArmonyCA ger dig både volymförstärkning och en långvarig kollagenstimuleringseffekt i en och samma behandling. Detta uppnås genom att kombinera hyaluronsyra med kalciumhydroxiapatit (CaHA), vilket resulterar i både omedelbara och långsiktiga fördelar.

Hur går en behandling med HArmonyCA till?

För att få en HArmonyCA-behandling, boka en konsultation med en certifierad injektionssjuksköterska. Under konsultationen får du svar på alla dina frågor, och din behandlare gör en bedömning för att säkerställa att HArmonyCA är rätt för dig. Under behandlingen injiceras HArmonyCA med cannula vilket är en trubbig nål, detta minskar risken för blåmärken och du kan ofta gå direkt tillbaka till jobbet. Man kan få en viss svullnad efteråt och vara lite öm.  Efter behandlingen sker en gradvis frisättning av hyaluronsyra, samtidigt som kroppen aktiverar kollagen och elastin för att bygga upp huden inifrån.

Vad kan du förvänta dig av resultatet?

Efter en HArmonyCA-behandling kommer du omedelbart att märka en ökad volym och förbättring i ansiktets struktur. Resultaten blir ännu bättre över tid, tack vare den kollagenstimulerande effekten. Efter cirka 3-6 månader uppnår du maximala resultat, vilka ofta varar mellan 12-24 månader.

Exempel på resultat efter behandling med HArmonyCA:

 Före:

Efter 3 månader:

 

Före:

Efter 3 månader:

 

Före:

Efter 3 månader:

Bildrättigheter HArmonyCA/Allergan.