Tandgnissling – tillverkning av bettskena

Tandgnissling eller tandpressning är väldigt vanligt men ger oftast inga allvarliga symptom. Det mest påtagliga är att man drabbas av huvudvärk och ömhet i tuggmuskler och käkleder.

Ett allvarligare problem är att tänderna slits onormalt mycket vid tandgnissling, vilket kan leda till att emaljen i stort sett försvinner från tuggytan. Om tänderna slits mycket kan de också bli missfärgade eftersom den skyddande emaljen bitvis saknas.

Bettskena nattetid

Det här kan man åtgärda genom att tillverka en bettskena i hårdplast som man har nattetid. Om tänderna slits hårt måste man ibland ersätta den förlorade tandsubstansen med porslin.

Behaglig och rogivande miljö

Den vanligaste orsaken varför man inte går till tandläkaren är rädsla. Vi kan erbjuda en behaglig och rogivande miljö. Dessutom har vi en unik möjlighet att erbjuda en smärtfri behandling, allt från vanlig bedövning till full narkos.

Våra priser

Konsultation

Vad kostar en tandblekning med Brilliant Smile?

Priset för en tandblekning med BrilliantSmile beror på en rad faktorer. Bland annat omfattningen av ingreppet och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser för BrilliantSmile

Prenumerera på vårt nyhetsbrev