Estetisk tandvård

Vi kan erbjuda ett smärtfritt tandläkarbesök i en behaglig och rogivande miljö. Vid första besöket lyssnar vi på dina önskemål och svarar på dina frågor.

Estetisk tandvård

I Stockholm finns Akademikliniken Dental som utför behandlingar inom tandreglering, tandblekning och skalfasader. Vi utför också traditionell tandvård och vår tandläkare Christina Malmsjö är ansluten till Försäkringskassan.

Behaglig och rogivande miljö med det senaste inom dental teknologi.

Du kommer till en behaglig och rogivande atmosfär med tillgång till det allra senaste inom dental teknologi. Vi har bland annat en unik möjlighet att ge en helt smärtfri behandling. Då Akademikliniken är ett sjukhus har vi förmånen att kunna erbjuda tandvård under sedering eller full narkos.

I de fall vi behöver ta ett avtryck av tänderna gör vi detta snabbt och enkelt genom att scanna tänderna. Det bidrar till en behagligare upplevelse där du slipper munskenan med lera. Ett digitalt avtryck ger oss möjligheten att tillsammans med dig titta på en 3D -bild av dina tänder och utifrån det diskutera vad som är den bästa behandlingen för dig .

Som medlem i AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) håller vi oss ständigt uppdaterade när det gäller utvecklingen av estetisk tandvård.

Hjälp av experter på tandvård

Vilken behandling som passar just dig bäst kan vara svårt att veta. Därför är en konsultation nödvändigt för att vi skall kunna hjälpa dig att hitta rätt behandling för dig. Allt för att du skall få ett vackert leende som du är nöjd med.

Vackert leende med estetisk tandvård

Vi erbjuder väl beprövade behandlingsmetoder som du kan känna dig trygg med. För oss är det viktigt att alla patienter känner sig väl omhändertagna samtidigt som vi erbjuder den bästa tandvården vad gäller teknik och expertis. Hos oss får du alltid den optimala behandlingen utifrån dina individuella behov.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev