Hud- & kroppsbehandlingar

Skäm bort dig själv med en hud- & kroppsbehandling. Oavsett om du önskar fettreducering, hudföryngring eller åtgärda ärr, kärl eller pigment så kan vi hjälpa dig.

Få ökad lyster och mjukhet med en hudföryngrande behandling

Återfå lyster och mjukhet med kemisk peeling, korrigera huddefekter med JETT plasma eller få en behandling med Dermapen Micro-needling för att föryngra huden – valmöjligheterna är många för att vi ska kunna skräddarsy den bäst lämpade metoden för dig. Tveka inte att boka en konsultation, där vi går igenom allt du behöver veta inför din behandling.

Säker fettreducering & LPG med den senaste tekniken

Akademikliniken erbjuder flera olika sorters fettreduceringsmetoder – allt för att anpassa metoderna efter just dina behov och önskemål. Fettreducering med kyla är en effektiv behandling för att bli av med lokala fettdepåer på kroppen, medan fettreducering med laser (Verju) är en utmärkt metod för att reducera envist kroppsfett utan att behöva använda varken nålar eller snitt. LPG är perfekt för lymfdränage, huduppstramningar och body-sculpting.

Ärr, kärl och pigmentbehandlingar med utmärkt resultat

Genom modern teknik och auktoriserad personal ser vi till att du blir av med dina hudåkommor. Metoderna är effektiva och ger bestående resultat. Vi anpassar alltid varje behandling efter varje individs behov.

Välkommen att boka en konsultation. På en konsultation får du en noggrann förberedelse inför behandlingen – allt för att du ska känna dig trygg och säker och få en optimal helhetsupplevelse.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev