Skinbooster för “glow” från insidan

Ibland räcker inte en vanlig ansiktsbehandling, som tillfälligt kan fräscha upp och ge lyster åt huden. För att verkligen förändra huden från insidan med mer hållbart “glow” ger Restylanes injektionsbehandling Skinbooster fina resultat.

Vad är det?

Restylane Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att återföra fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, vilket är det som förloras när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare och mer elastisk ut, med mer lyster.

Vem passar behandlingen för?

Behandlingen är lämplig för vuxen hy i alla åldrar som behöver en riktig fukt-chock från insidan. Den förbättrar gradvis din hy genom att öka elasticiteten och dämpa fina linjer och mindre skavanker på hudytan. Resultatet är ett piggare utseende med mer lyster och jämnare hudton.

Behandlingen passar även för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer, eller andra områden. Det fungerar även bra för att dämpa små ytliga linjer i huden.

Hur går en behandling till?

Efter en noggrann konsultation görs injektion med Skinbooster som sedan flyter ut och verkar för att återställa elasticitet och släthet i huden. Vi rekommenderar vanligtvis tre behandlingar med mellan två och fyra veckors mellanrum för bästa resultat.

Hur länge varar effekten?

Regelbundna underhållsbehandlingar en gång i halvåret genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att att resultatet ska hålla så länge som möjligt.

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters ger en tydlig förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till tolv månader efter den första behandlingen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev