Skinbooster

Restylane Refreshprodukter kan hjälpa till att gradvis förbättra din hud genom att öka elasticiteten samt minska fina linjer och skavanker. Du kan få ett piggare utseende och mer lyster med Restylane Skinboosters och Restylanes hudvårdssortiment.

Restylane Skinboosters

Vill du ha en fantastisk hud med lyster och släthet?

Restylane Skinbooster är en behandling som gradvis bygger upp huden och förbättrar hudens elasticitet, struktur samt ger huden en ökad naturlig lyster och spänst.

Restylane Skinboosters är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och lite volym inifrån. De innehåller hyaluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare, yngre, mer elastisk och fräschare ut.

Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Restylane Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr. Även örsnibbar, läppkonturer och ytliga små linjer kan behandlas.

  • Injektionerna ges vanligtvis vid 3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud
  • Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters så som förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev