Ansiktsbehandlingar

Vi skräddarsyr din ansiktsbehandling

Att gå till Akademiklinikens experter för en ansiktsbehandling innebär något utöver det vanliga. Vi har specialutbildade hudterapeuter som gör en noggrann analys av ditt ansikte och sådant du eventuellt vill förbättra. Sedan föreslår vi en skräddarsydd behandling, eller en serie behandlingar, för just din hud.

Vi är utbildade i de allra senaste metoderna för bevara och fördröja åldrande av en redan fin och ungdomlig hud — men vi kan också förändra och verkligen förbättra en äldre hud eller en hud med problem.

Vad kan Akademiklinkens hud-experter hjälpa dig med?

  • Åldrad hy kan bli jämnare, och se friskare ut med mer lyster.
  • Fina linjer och rynkor kan dämpas och ge en slätare hy.
  • Grova porer kan förminskas och bli mindre synliga.
  • Torr och solskadad hy kan få en bättre struktur och “plumpas” upp.
  • Fukt kan föras ner på djupet och ge nytt liv till en matt och sliten hy.
  • Trött och glåmig hy föryngras och få ett helt nytt “glow”.
  • Insjunken hy kan fyllas ut med fukt inifrån för ett friskare utseende.
  • Fet hy med acneproblem kan läka bättre och bli renare och klarare.
  • Pigmentfläckar, fräknar och melasma kan dämpas.
  • Ytliga blodkärl och rodnad kan dämpas, för en jämnare hy.

Vi arbetar med skönhet genom vetenskap

Vi har ofta långvariga relationer med våra klienter, som kommer tillbaka under många år och skiftande behov för sin hud. Vi utför olika typer av ansiktsbehandlingar på allt från ung och frisk hud för att ge maximal “glow” och bevara den, till hud som genomgår hormonförändringar eller andra delar av livet och då behöver extra stöd och behandling. Vi är även experter på att förbättra och föryngra mogen hud, med hjälp av olika sorters laser, kemiska peel-behandlingar, och injektionsbehandlingar.

Akademikliniken tar fram din egen vackra och friska hy

Vi har även erfarenhet av alla sorters hudproblem, som ärr, rosacea, eksem och annat. Hos oss finns också hudläkare och eftersom vi ingår i en koncern med fullt utrustade sjukhus kan vi hänvisa vidare för andra typer av behandlingar, inklusive plastikkirurgi.

Vi använder de senaste och mest avancerade hudvårds-produkterna

För alla ansiktsbehandlingar på Akademiklinken använder vi dels vår egen produktlinje, som är framtagen av våra erfarna plastikkirurger och hudläkare, tillsammans med hudterapeuter och kosmetiska kemister.

Produkterna är utvecklade för att optimera såväl professionell behandling på våra kliniker och kan användas hemma dagligen. Vi har även flera andra sorters produkter som våra experter valt ut, för att de håller högsta vetenskapliga standard och är bland de mest effektiva som finns på marknaden.

I samband med en behandling hos oss får du alltid en rekommendation av produkter att använda hemma för att maximera och bibehålla en riktigt fin hud länge.