Smooth Eyes

Ger dig pigga ögon utan kirurgiskt ingrepp.

Vad är Smooth Eyes?

Smooth Eyes är en Fotona-laserbehandling som syftar till att strama upp huden runt ögonen genom att använda laserenergi för att generera värme. Denna värme ökar kollagenproduktionen och förbättrar hudens elasticitet, minskar fina linjer och rynkor samt reducerar slappheten i ögonområdet.

Hur fungerar Smooth Eyes?

Behandlingen fungerar genom att rikta laserenergi mot området runt ögonen och omvandla den till värme. Värmen tränger djupt in i huden och stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen. Detta leder till gradvis förbättring av hudens struktur och minskning av ålderstecken.

Efter behandlingen kan det uppstå viss rodnad, svullnad och ömhet, men dessa biverkningar är vanligtvis milda och tillfälliga. Återhämtningen innefattar användning av fuktkräm för att underlätta återhämtningen. Resultatet av Smooth Eyes-behandlingen inkluderar fastare hud, förbättrad elasticitet, minskade rynkor och ett mer upplyftande och vitaliserat utseende. För att uppnå optimala resultat rekommenderas en behandlingskur med fyra sessioner med 4-6 veckors mellanrum. Det slutgiltiga resultatet märks vanligtvis 8-12 veckor efter den sista behandlingen.

 

Vad gör Smooth Eyes unikt?

Vad som gör Smooth Eyes unikt är dess förmåga att använda Fotona-laserenergi för att stimulera kollagenproduktionen och återställa ungdomlig hudkvalitet runt ögonen, samtidigt som den är en icke-kirurgisk behandling som inte kräver någon nedtid.

 

För vem passar en behandling med Fotona Smooth Eyes?

Smooth Eyes passar för dem som vill minska upplevd svullnad, slapp hud och åldrande tecken kring ögonen utan att behöva genomgå kirurgi. Behandlingen utförs av erfarna och auktoriserade hudterapeuter som kan anpassa den för varje individs behov. Resultatet av behandlingen inkluderar fastare och mer elastisk hud, minskade rynkor och en piggare blick. Det krävs en behandlingskur med fyra sessioner för att uppnå de bästa resultaten, och resultatet blir tydligast 8-12 veckor efter den sista behandlingen.