Patientberättelser

Här delar våra kunder med sig av sina berättelser och upplevelser av Akademikliniken. Hur tänkte de innan? Hur ser de på sig själva idag? Hur har deras liv påverkats? Kanske kan deras historier hjälpa dig i dina egna funderingar.

Läs alla patientberättelser

"Det bästa jag har gjort, efter mina barn"

Emma har sedan tidigare gjort flera hudbehandlingar hos Akademikliniken och alltid haft stort förtroende för kliniken.

– Akademikliniken är en superseriös aktör. De finns över hela Sverige och jag hade också hört gott från flera bekanta som gjort andra operationer på Akademikliniken och var väldigt nöjda, så jag visste redan att jag ville komma dit, säger Emma.

Emma läste att Plastikkirurg Dr Gabriella Sellman är en av dem som opererar Lipödempatienter på Akademikliniken och bokade in en konsultation hos henne. På konsultationen berättade Gabriella vad man kunde göra åt Emmas besvär och att båda hennes ben kunde opereras vid samma tillfälle. Då Emma redan lidit så länge bestämde hon sig för att boka in operationen redan månaden efter.

Emma Unckel opererades för Lipödem. Läs hennes berättelse.

Fler patientberättelser

Lena Olin, 69 år, hudbehandlingar

Jag tycker Akademikliniken är bäst. Jag sparar mig när jag är i USA och reser tills jag är i Sverige och kan gå till Akademikliniken för det här känns vetenskapligt och gediget. Det finns en kunskap och expertis bakom allt som känns väldigt tryggt.