Maria, 54 år - Bröstoperation

”Dr. Haga förändrade mitt liv”

Maria i Varberg: ”Dr. Haga förändrade mitt liv”

Efter en misslyckad buk- och bröstoperation på en annan plastikkirurgisk klinik led Maria av smärta, tryck och spänningar i brösten. Hon bokade in en konsultation hos Dr. Mette Haga på Akademikliniken i Göteborg.

”Jag kände mig genast lugn. Dr. Haga förklarade väldigt noga och ingående vad hon ville göra och de förväntade resultaten. Hon sa att hon inte kunde garantera 100% resultat i och med att resultatet av mina tidigare operationer var förfärliga,” säger Maria.

Nu vågar jag visa mig igen

På operationsdagen kände hon sig trots sina tidigare erfarenheter lugn – och när hon vaknade på vårdavdelningen efteråt hade hon betydligt mindre ont än vid tidigare ingrepp.

”Jag har fått så bra bemötande av seriös och proffsig personal på Akademikliniken. Dr. Haga var helt fantastisk, både i bemötande, engagemang och det fantastiska jobb hon gjorde. Hon förändrade mitt liv och min tillvaro. Nu vågar jag visa mig på stranden och gå till badhus. Och bäst av allt är att smärtan och spänningarna jag hade i brösten är borta!”

Har du frågor?

Kanske har du en liknande situation som Maria? Boka en konsultation med en av våra duktiga plastikkirurger i Stockholm, Göteborg eller Malmö och ta reda på hur vi kan hjälpa just dig.

Boka Konsultation