Broar för tänder med enorm hållfasthet

Ansikte

Vi använder ett porslin till våra broar som har en enorm hållfasthet. Vår strävan är även att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt.

Det finns flera orsaker till varför man kan sakna en eller flera tänder. Om man har detta problem kan man få detta åtgärdat genom att sätta in en bro eller ett implantat.

Vi använder inte metall när vi gör broarna utan ett vitt material som heter Bruxir (zirkoniumoxid). Detta är ett vävnadsvänligt material som även är mycket estetiskt tilltalande.

Tandbroar utformas på olika sätt och med olika material beroende på tuggkraft och hur många tänder som saknas.

Broar – estetiskt tilltalande lösning för dina tänder

Vår strävan är att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt utan att styrkan påverkas på ett negativt sätt. Idag har porslinsutvecklingen nått väldigt långt, speciellt i och med utvecklingen av Zirkoniumdioxid. Det har en enorm hållfasthet och ersätter i många situationer metall legeringar.

Tandläkare Christina Malmsjö:

”Mitt mål är du ska känna dig lugn och trygg i vår behagliga och rogivande atmosfär.”

Våra priser

Konsultation

Vad kostar en tandblekning med Brilliant Smile?

Priset för en tandblekning med BrilliantSmile beror på en rad faktorer. Bland annat omfattningen av ingreppet och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev