Ansikte

Broar för tänder med enorm hållfasthet

Vi använder ett porslin till våra broar som har en enorm hållfasthet. Vår strävan är även att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt.

Det finns flera orsaker till varför man kan sakna en eller flera tänder. Om man har detta problem kan man få detta åtgärdat genom att sätta in en bro eller ett implantat.

Vi använder inte metall när vi gör broarna utan ett vitt material som heter Bruxir (zirkoniumoxid). Detta är ett vävnadsvänligt material som även är mycket estetiskt tilltalande.

Tandbroar utformas på olika sätt och med olika material beroende på tuggkraft och hur många tänder som saknas.

Broar – estetiskt tilltalande lösning för dina tänder

Vår strävan är att ge dig en så estetiskt tilltalande lösning som är möjligt utan att styrkan påverkas på ett negativt sätt. Idag har porslinsutvecklingen nått väldigt långt, speciellt i och med utvecklingen av Zirkoniumdioxid. Det har en enorm hållfasthet och ersätter i många situationer metall legeringar.

 

Vår tandläkare Christina Malmsjö är knuten till försäkringskassan.

Tandläkare Christina Malmsjö:

“Mitt mål är du ska känna dig lugn och trygg i vår behagliga och rogivande atmosfär.”

Våra priser

Konsultation

Vad kostar det?

Priset för broar beror på en rad faktorer men framför allt omfattningen av behandlingen. Under en konsultation får du träffa vår tandläkare som tittar på dina tänder och gör en utvärdering på hur man bäst behandlar just dig. Under konsultationen har du möjlighet att ställa alla frågor och funderingar som du har och det är även här du får reda på vad kostnaden skulle bli för din behandling.

Boka en konsultation