Om oss

Våra plastikkirurger är världsledande inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Och på vårt hudcenter erbjuder vi det senaste inom avancerad hudvård, med alltifrån peelings till avancerade laserbehandlingar.

Unikt helhetsomhändertagande

Vi kan erbjuda ett unikt helhetsomhändertagande: estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, åderbråcks- och kärlbehandlingar, injektionsbehandlingar med fillers och Botulinumtoxin (Botox), avancerad hudvård och även estetisk tandvård. Dessutom har vi en egen serie hudvårdsprodukter som utvecklats av klinikens experter. Det ger dig möjlighet till ett skräddarsytt resultat.

Säkerhet

Som patient hos oss är du i trygga händer – ditt välbefinnande och din integritet kommer alltid i första hand. Samtliga behandlingar utförs av legitimerad och/eller auktoriserad personal. Vi använder de bästa och säkraste metoderna, har tillgång till den senaste teknologin och säkerheten kompromissar vi aldrig med.

Plastikkirurgi

Våra plastikkirurger är världsledande inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Akademikliniken utför även avancerad mikro-kirurgi. Vi har utarbetat våra egna metoder exempelvis när det gäller bröstförstoring och vi deltar i den senaste forskningen. Detta är din garanti för att du ska få bästa möjliga resultat. Hos oss finns kompetens för att utföra alla typer av plastikkirurgiska åtgärder och även icke-kirurgiska ingrepp, såsom injektionsbehandlingar med fillers och Botulinumtoxin (Botox).

Avancerad hudvård

På vårt hudcenter erbjuder vi det senaste inom medicinsk hudvård, med alltifrån peelings till avancerade laserbehandlingar. Oavsett om det rör sig om pigmentfläckar, rynkor, ärr, ådernät, solskador, celluliter eller tatueringar har vi kunskapen, erfarenheten och de tekniska möjligheterna för att kunna hjälpa dig. Vi utför även hudanalyser och utformar hemvårdsprogram med våra hudvårdsprodukter.

Hudvårdsprodukter

Akademiklinikens hudvårdsserie är ett komplett program av hudvårdsprodukter utvecklat efter flera års forskning. Serien är byggd på biologiska principer och många års medicinsk erfarenhet, kombinerat med de senaste forskningsrönen om hur hudens ungdomlighet kan förlängas. Produkterna finns till försäljning på Akademikliniken, hos utvalda återförsäljare samt via vår webshop www.akskincare.se.