Malin, 29 år - Bröstoperation

Jag känner mig som en ny människa, jag känner mig vacker och jag är så otroligt tacksam.

Malin 29 år, gjorde en bröstoperation hos oss på Akademikliniken. Här är hennes egna ord efter ingreppet som hon är så tacksam för.

”Akdemikliniken är den bästa kliniken. Jag var så nervös inför operationen men det varma och välkomnande bemötande jag fick av vårdpersonalen och Dr. Givoanni Maltese gjorde att jag gjorde mig trygg.

När jag vaknade efter operationen tittade jag direkt på mina bröst men tittade inte så ordentligt eftersom jag var så trött. Jag kände på dem och tyckte att de kändes bra. När Giovanni senare kom till mig för att se till mina bröst, det var då jag verkligen såg dem för första gången och jag blev så glad. Det var exakt de brösten jag hade önskat mig! Givoanni gjorde ett utmärkt jobb. Jag vet inte hur jag ska tacka Akademikliniken. Jag är så glad och tacksam för allt de gjort för mig.

Vårdpersonalen tog väl hand om mig efter operationen, de var så fina och väl duktiga på deras jobb.

Jag rekommenderar starkt Akademikliniken. Jag känner mig som en ny människa, jag känner mig vacker och jag är så otroligt tacksam.

Jag kommer att göra en ytterligare operation och då kommer jag definitivt välja Akdemikliniken och Givoanni Maltese igen.”

Läs mer om Dr. Givoanni Maltese >

Läs mer om bröstoperationer >

Boka konsultation >