Julia, 36 år - Bröstförstoring

Efter 6 års funderande bestämde jag mig äntligen

Julia avvaktade med sin bröstförstoring i sex år innan allt kändes helt rätt. Med hjälp av 3D-kamera och Akademiklinikens plastikkirurg Dr. Angelica Hagelberg kunde hon känna sig trygg i processen och resultatet blev precis så som hon ville.

Jag började fundera på en bröstförstoring redan som 25-åring och idag är jag 36 år. Jag var på en konsultation när jag var 25, men kände mig alldeles för osäker på vad jag ville ha för implantat, så jag bestämde mig då för att avvakta. Nästa gång jag var på en konsultation var jag 30 år, då hade jag precis träffat min nuvarande sambo och vi hade börjat prata om barn och med barntankarna så avvaktade jag ännu en gång. Nu 6 år senare och en son på 4 år, bestämde jag mig för att nu var det dags att göra något för mig själv. I och med en graviditet och amning var jag inte alls nöjd med hur mina bröst såg ut (det hade jag ju egentligen aldrig varit), men nu var de inte alls som jag önskade. Jag hade förlorat mycket vikt på kort tid efter graviditeten och mina bröst hade förlorat både sin form och volym.

Mötet med Angelica

Valet av klinik var enkel för mig, eftersom jag hade varit på två konsultationer tidigare visste jag nu exakt vad jag var ute efter. Jag ville ha en klinik med en hög kompetens och säkerhet. Sedan var det självklart att jag ville ha en kirurg som förstod vad jag ville ha, som jag kände mig trygg med och som var ”down to eart”. Allt detta fann jag i Angelica. Det märktes direkt att hon kunde det hon gjorde. Hon lyssnade och gav sina rekommendationer på vilka implantat jag hade att välja mellan för att få önskat resultat. Dessutom var 3D-kameran ett stort hjälpmedel, då hade jag möjlighet att jämföra resultat beroende på vilket implantat jag skulle välja.

Dags för operation

På operationsdagen var jag där tidigt på morgonen. Jag fick ett rum och träffade både Angelica och en narkosläkare innan min operation. Alla var fantastiskt trevliga och jag kände mig trygg hela vägen, precis det som var viktigt för mig. Jag åkte hem samma kväll som jag opererades och tiden efter var inte alls speciellt jobbig. Jag var sjukskriven en vecka efter min operation och sedan var jag tillbaka på jobbet igen.

Mitt snygga resultat

Idag har jag världen snyggaste bröst, resultatet är exakt som jag ville ha det! Angelicas och Akademiklinikens kompetens är helt fantastisk. Jag är så nöjd som en patient någonsin kan bli, det finns ingenting som jag skulle kunna klaga på. Allt från konsultation, till operation och eftervård har varit perfekt. Jag har känt en sån trygghet att göra min operation hos Akademikliniken, det är det bästa val jag någonsin gjort!