Filippa - Bröstförstoring

Jag känner att jag har fått mer kvinnliga proportioner

Aktiva Filippa hade alltid haft små bröst. Men när hon gick ned i vikt som en konsekvens av ett ökat träningsintresse upplevde hon att bröststorleken blev ett problem. Hon kände inte att hennes bröst passade till hennes kropp.

“Men jag var livrädd för ett resultat som skulle se fejk ut, eller vara för stort. Jag ville ha proportionerliga bröst, som skulle passa till just mig. Därför kändes det så tryggt med Dr Paolo, eftersom han är känd för sina naturliga resultat.”

“Nu mår jag mycket bättre i min kropp.”

Återhämtningen efter operationen gick snabbt och Filippa känner sig jättenöjd med sitt resultat. Det var inga problem att komma tillbaka till varken jobb eller träning. För henne ligger stora skillnaden i hur hon mår, att hon helt enkelt känner sig snyggare, mer proportionerlig och kvinnlig.

”Jag är lång och vältränad, men nu har jag också mer kvinnliga proportioner. Samtidigt som jag tycker att det ser både sportigt och naturligt ut. Nu mår jag mycket bättre i min kropp – tack vare en liten komplettering som var hur smidig som helst.”

Hör mer om Filippas resa här i fyra delar!