Profhilo Structura - förbättrar hudens djupa fasthet

En behandling med Profhilo Structura hjälper dina fettceller att återskapas så att du får ett fantastiskt lyft för hela ansiktet.

Vad är Profhilo Structura?

Profhilo Structura är det senaste tillskottet i IBSA:s produktportfölj med fokus på regenerativ medicin. Till skillnad från den klassiska Profhilo, som riktar sig till huden, är Profhilo Structura inriktad på att förbättra hudens djupa fasthet genom att påverka det ytliga fettlagret.

För vem passar en behandling med Profhilo Structura?

Profhilo Structura passar perfekt för en lite åldrad hy som behöver stramas upp, som ger synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta. Profhilo går också att använda i förebyggande syfte och i kombination med andra estetiska behandlingar.

Hur går en behandling till?

På Akademikliniken genomgår du en konsultation med en certifierad injektionssjuksköterska som också är utbildad i att behandla med Profhilo Structura. Under konsultationen får du svar på alla dina frågor och din behandlare gör en bedömning om Profhilo Structura är rätt för dig.

Behandlingen, som utförs med en canulla (trubbig nål), fokuserar på området framför örat och längs okbågen eller enbart framför örat.

Profhilo Structura innehåller mer hyaluronsyra än den klassiska Profhilo, med 90 mg i 2 ml. Behandlingen består av två sessioner med fyra veckors intervall, följt av ett återbesök efter fyra månader för att utvärdera effekten. Den hjälper till att öka spänsten i huden och återskapa det ytliga fettlagret, vilket ger ett naturligt lyft för hela ansiktet.

Profhilo Structura är baserad på ren hyaluronsyra och använder IBSA:s patenterade “NYAHCO” teknik för att stabilisera syran, vilket ger ett naturligt resultat utan konstgjorda ämnen eller biverkningar.

Vilket resultat ger Profhilo?

Profhilo Structura ger en rad fördelar för huden och underliggande vävnad. Behandlingen hjälper till att öka spänsten i huden och återskapa det ytliga fettlagret, vilket ger ett naturligt lyft för hela ansiktet. Genom att stabilisera ren hyaluronsyra med hjälp av IBSA:s patenterade “NYAHCO” teknik, återställs ditt ytliga fettlager för en piggare, välmående och fräschare hud. Resultatet av Profhilo Structura innefattar signifikant minskade linjer, tjockare och fastare hud samt positiva effekter på nasolabialveck, området kring ögonen och käklinjen. Det är också möjligt att kombinera behandlingen med andra produkter från IBSA:s produktportfölj för att uppnå önskade resultat. Sammantaget ger Profhilo Structura en naturlig förbättring av hudens kvalitet och fasthet med långvariga resultat.

Att tänka på före och efter behandling

Inför din behandling är det viktig att undvika blodförtunnande läkemedel (rådgör gärna med oss innan) och att du inom behandlingsområdet är frisk, det vill säga att inga hudutslag finns. Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande. Samma dag och dagen efter behandling bör du undvika alltför ansträngande fysisk aktivitet och bastubad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BILD: Fettet “halkar ner” ner med åldern och på detta sätt kan man återskapa fettvävnaden högre upp i ansiktet.