Plastikkirurgi

Akademikliniken erbjuder plastikkirurgi i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här finns nordens ledande plastikkirurger för att garantera dig den främsta behandlingen med den främsta expertisen i landet.

Ta hand om dig och din kropp

Kroppens grundläggande uppbyggnad och utseende beror framför allt på vårt genetiska arv, men påverkas så klart även över tid av allt vi gör och utsätts för under vår livstid.

Vi kan göra en hel del saker själva för att påverka kroppens utseende som att äta hälsosamt och träna. Men många förändringar är ofrånkomliga och svåra att ändra på enbart genom sin livsstil. Till exempel effekter av åldrande, graviditet och viktförändringar samt olyckor och sjukdomar.

Hjälp av ledande experter inom plastikkirurgi

På våra plastikkirurgiska kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö möter du vårt team av plastikkirurger som alla har alla lång erfarenhet av både estetisk och så kallad rekonstruktiv plastikkirurgi. Här har vi samlat övergripande information om olika typer av problemområden som berör kroppen. Vi ger också förslag på lösningar och metoder som kan hjälpa dig att uppnå de resultat som du önskar.

Vilken behandling som passar just dig bäst kan vara svårt att veta. Därför är en konsultation hos någon av våra experter nödvändigt för att vi skall kunna hjälpa dig att hitta rätt metod.

Boka konsultation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev