Manlig bröstmuskelförstoring

Söker du en bredare bröstkorg eller mer väldefinierade bröstmuskler? Vi har lång erfarenhet av att utföra bröstmuskelförstoring på män.

Vem är en lämplig kandidat för manlig bröstmuskelförstoring?

Den som vill ha tydligare och större bröstmuskler kan välja att genomgå en bröstmuskelförstoring. Hos oss på Akademiklinken erbjuder vi flera olika metoder för fina, naturliga resultat för manliga bröstmuskler.

Hur går en bröstmuskelförstoring till?

Vid en personlig konsultation med en av våra erfarna plastikkirurger tar vi bilder och går igenom alternativen utifrån dina förutsättningar och vad du önskar uppnå. Kanske vill du förstärka hela bröstkorgens utseende, eller få muskler att bli mer synliga.

Det går att åstadkomma en förstoring med silikonimplantat men även genom fettsugning; så kallad “high definition liposuction” där man skulpterar fram en form som gör att bröstmuskeln framträder tydligare. Detta går även att kombinera med en fettransplantation, där fett från den egna kroppen tas och “flyttas” till bröstkorgen.

Vår storlek, erfarenhet och expertis är din trygghet

Akademikliniken är en väletablerad klinik med högt säkerhetstänk, avancerad modern teknik och lång erfarenhet.

Hos oss möter du alltid legitimerad, auktoriserad och certifierad personal som finns där för dig när du behöver det. Vi är medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och Svensk Plastikkirurgisk Förening. Vi utför bröstmuskelförstoring på vår huvudklinik i Stockholm. Sjukhuset är tekniskt utrustat på hög nivå, för att vi skall kunna ge dig en säker omvårdnad och optimala behandlingsresultat.

Boka en konsultation

Boka din bröstmuskelförstoring i Stockholm