Bröstrekonstruktion

Akademikliniken är kända för bröstförstoring — men vi är även experter på bröstrekonstruktion, vårtgårdsplastik och indragna bröstvårtor.

Rekonstruktion av bröst

Har du haft bröstcancer och behövt operera bort ett bröst eller delar av ett bröst? Har du problem med indragna bröstvårtor eller önskar förminska vårtgårdarna? Vi har många års erfarenhet av och kunskap om att bygga upp ett nytt bröst med rekonstruktiva ingrepp. På Akademikliniken möter du några av världens främsta kirurger inom plastikkirurgi där de flesta också har lång erfarenhet av bröstrekonstruktion inom offentlig vård.

Under en personlig konsultation med en av våra erfarna kirurger diskuterar vi och berättar om olika sätt att få det bästa resultatet.

Läs mer om:

Bröstrekonstruktion

Vårtgårdsplastik

Indragna bröstvårtor

Akademikliniken använder den senaste tekniken och de bästa implantaten för bröstrekonstruktion

Det finns många olika sorters implantat på marknaden. Vi erbjuder flera olika noggrant testade sorter, som alla håller högst kvalitet och bäst säkerhetsnivå, och är marknadsledande. Formen är rund eller droppformad (anatomisk) och finns i flera olika utföranden och typer, med olika relation mellan höjd och bredd, för att man ska kunna skräddarsy det nya bröstets utseende och få exakt rätt proportioner.

Varför är Akademikliniken bäst på bröstrekonstruktion?

Akademikliniken är en väletablerad klinik med högt säkerhetstänk, avancerad modern teknik och lång erfarenhet.

Vi gör både mindre och större förändringar, och oavsett storlek på bröst önskar många av våra patienter ett naturligt utseende. Med vår estetiska och medicinska expertis, de met avancerade och säkra metoderna, och en skicklig plastikkirurg som lyssnar på dina önskemål och utgår från dina förutsättningar får du ett fint resultat som du kan vara nöjd med under många år.

Våra kliniker är tekniskt utrustade för att vi skall kunna ge dig en säker omvårdnad och optimala behandlingsresultat. Hos oss möter du alltid legitimerad, auktoriserad och certifierad personal som finns där för dig när du behöver det. Vi är medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och Svensk Plastikkirurgisk Förening.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.