Halslyft

En mindre elastisk hud på halsen kan upplevas extra tydligt eftersom halsen och hakan ger ansiktet dess konturer och inramning. När denna hud förändras med åren kan många uppleva att de inte riktigt känner igen sitt utseende längre. Att genomföra ett halslyft hos oss på Akademikliniken är ett tryggt och bra alternativ om man vill få tillbaka en slätare hud!

Känner du inte riktigt igen dig själv i spegeln längre? Med tiden förlorar huden mycket av sin elasticitet och det är på grund av detta vi utvecklar linjer, rynkor, påsar och ojämnheter i ansiktet.

Kombinerat halslyft med ansiktslyft – för effektivt resultat

Vi på Akademikliniken är världsledande inom både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. Det innebär att vi enbart använder oss av teknik och material från de ledande leverantörerna på marknaden. Det innebär också ett unikt helhetsomhändertagande för dig som patient hos oss: från första konsultation till vår noggranna uppföljning efter genomförd operation.

Beroende på vilka resultat som du känner är viktigast med halslyftet, kan det vara en god idé att:

  • kombinera halslyftet med ett ansiktslyft, alternativt
  • kombinera halslyftet med en borttagning av överflödigt fett under hakan.

Detta är exempel på ingrepp som ger en tydligare käklinje och ungdomligare inramning åt ditt ansikte, med noggrann individuell anpassning efter just dina behov.

Se före- och efterbilder

Estetiska eller praktiska skäl

Det finns många skäl till att man vill genomföra ett halslyft, praktiska så väl som estetiska. Vid ditt första besök hos oss på Akademikliniken – vi genomför halslyft både i Malmö, Göteborg och Stockholm – går vi noga igenom dina förväntningar och visioner, priser, samt hur din hälsa och individuella förutsättningar ser ut. Vi använder oss av ledande tekniska simuleringstekniker för att kunna ge en realistisk bild av ditt utseende efter ingreppet. Allt för att du ska känna dig säker i ditt beslut.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.

Vad kostar ett halslyft?

Se våra före- och efterbilder på halslyft