Ben- och lårplastik formar vader och lår

Ben- och lårplastik inkluderar vadförstoring och lårplastik. Akademikliniken har specialiserade och erfarna plastikkirurger, som opererar på ett säkert sätt med utmärkt resultat.

Läs mer om:

Forma underbenen med vadförstoring

Ibland är det svårt att uppnå tillfredställande muskelvolym trots hård träning. Då kan en vadoperation vara något för dig. Akademikliniken utför alltid individanpassade operationer och varierar implantaten i både form och storlek efter just dina behov. Vi utför förstoring av dina vader med fillers eller med implantat. Läs mer om vadförstoring här.

Lårplastik förbättrar formen på låren

Det kan vara besvärligt att bli av med fett på låren och uppnå den rätta formen. Med lårplastik eller ett lårlyft kan formen på låren förbättras samtidigt som huden slätas ut. Ibland kombinerar man lårplastik med fettsugning av låren för att ge låren en smalare form. Akademikliniken har de främsta plastikkirurgerna i norden– allt för att du ska få en säker operation med utmärkt resultat. Läs mer om lårplastik här.

Allt börjar med en konsultation

Akademiklinikens plastikkirurger är ledande i norden. Boka en konsultation med en av våra duktiga plastikkirurger. Under konsultationen får du svar på dina frågor samtidigt som ni diskuterar hur Akademikliniken bäst kan hjälpa dig. Välkommen att boka konsultation!

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.