Bröstförstoring med bröstlyft

Vi har lång erfarenhet av bröstförstoring och lyft. Genom att kombinera ett bröstlyft med en bröstförstoring kan du få både önskad form och storlek på brösten.

Bröstförstoring kombinerat med lyft

Det är vanligt att brösten mister sin spänst med åren och med en bröstförstoring och lyft, så får du både volym och fasthet tillbaka. Vi har över 25 års erfarenhet av estetisk bröstförstoring, där vi utarbetad en AK-metod, där du kan känna dig trygg med hela processen – allt från en säker operation till ett önskat slutresultat, där det är mycket låg risk för komplikationer. Vi följer alltid upp våra patienter efter operationen, där vi ser till att allt läker som det ska.

Bröstförstoring med lyft ger ett naturligt resultat

Med skickliga plastikkirurger, som utgår från dina önskemål i kombination med den senaste tekniken, får du en naturligt vacker byst. Här arbetar endast specialister i plastikkirurgi, som har lång erfarenhet och ett högt säkerhetstänk – allt för att du ska få en säker operation med minimala komplikationer.

Boka en konsultation för rådgivning. Här får du möjlighet att ställa din frågor om bröstförstoring med lyft samt få reda på hur vi bäst kan hjälpa just dig. Här får du även reda på pris för bröstförstoring med lyft.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.

Så går ett bröstlyft till

Inför operation

Vi lyssnar på dina förväntningar och önskemål

På ditt första besök hos oss får du träffa en plastikkirurg. Vi går igenom dina önskemål och förväntningar och du får en chans att ställa de frågor du undrar över. Här går vi även igenom hur operationen går till, hur lång väntetid det är samt vilket pris det blir. För att få koll på ditt hälsotillstånd, får du också fylla i ett frågeformulär.

Förberedelser inför operationen

En av våra sjuksköterskor kommer att ge dig all praktisk information som du behöver. Det kan handla om förberedelser inför narkosen samt operationen. Det är här du också tar ställning till om du vill gå vidare med att boka en operationstid. Skulle du ha ärftliga anlag för tumörer eller har fyllt 40 år, så brukar vi rekommendera en mammografiundersökning innan operation. En nyligen gjord mammografi ska inte vara äldre än 6 månader. För att vara väl förberedd inför en operation, så är det också viktigt att röra på sig, så att man är i god form.

Ladda ner Min Operation, Akademiklinikens App

Du kan ladda ner Akademiklinikens egen App ”Min Operation”, den kommer guida dig igenom hela din process och ge dig all info du behöver och påminna dig om viktiga datum osv. Appen finns att ladda ner där du kan ladda ner appar.

På operationsdagen

Operationen tar 2-3 timmar

När det blir dags för operation, så fotograferas det område som ska opereras och kirurgen gör markeringar på bysten. Du får en kostnadsfri sport-bh som kommer att fungera som ett stöd under de kommande veckorna efter operationen. Under själva operationen kommer du vara nersövd och den tar upp till tre timmar att genomföra.

Omvårdnaden efter operationen

Efter operationen besöker du en uppvakningsavdelning, där personal övervakar att du mår bra. Efter detta så kommer du till Akademiklinikens vårdavdelning, där du stannar tre till sex timmar för omvårdnad och smärtlindring.

Efter ingreppet

Tiden efter operationen

Efter operationen kan du uppleva mindre känsel, lätt värk och svullnadskänsla, vilket är helt normalt och övergående. Vi har flera efterkontroller, där det första mötet sker en vecka efter operationen. De stygn som eventuellt finns kvar tas bort efter två veckor. När dessa är borttagna kan du börja se en förbättring, men det är först efter sex månader eller något längre som man kan se slutresultatet.

Börja arbeta efter en vecka

Första veckan är du hemma från jobbet, sedan kan du återgå till dina ordinarie arbetsuppgifter. Det är dock först efter sex veckor som du kan börja träna, men det fungerar fint att ta lugna promenader innan dess. Var försiktig med att stretcha ärren samt undvik att sola under de första månaderna. Läkningsprocessen är väldigt individuell Eftersom läkningen är individuell, så är det väldigt viktigt att lyssna på kroppens signaler. Det gäller också att ha realistiska förväntningar och att man är medveten om att det är skillnader mellan olika personers hud, spänst och arvsanlag, vilket påverkar slutresultatet.

Vi finns tillgängliga dygnet runt

Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar efter operationen. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Före- och efterbilder

Se fler bilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev