Akademikliniken Göteborg, Plastikkirurgi

Välkommen till Akademikliniken Göteborg på Guldhedstorget. Här utför våra erfarna plastikkirurger både estetiska och rekonstruktiva operationer. Till exempel bröstförstoringbröstlyftbukplastikfettsugningnäsplastik och ögonlocksplastik.

Om oss

På vår Skin Center kliniker träffar du våra hudterapeuter och injektionssjuksköterskor som utför hud och injektionsbehandlingar.

På våra kirurgiska enheter träffar du våra plastikkirurger och sjuksköterskor inför och efter operationer.

 

Öppettider

Måndag
08-16
Tisdag
08-16
Onsdag
08-16
Torsdag
08-16
Fredag
08-16
Lördag-Söndag
Stängt
Röda dagar
Stängt

Välkommen till Akademiklinikens plastikkirurgiska mottagning i Göteborg

Du som bor i Göteborg med omnejd och vill göra ett plastikkirurgiskt ingrepp är varmt välkommen att boka tid hos oss på Akademikliniken. Du hittar oss på Guldhedstorget 1 i centrala Göteborg. Här blir du väl omhändertagen av vår utbildade och erfarna personal.

Bröstförstoring, näsplastik, bukplastik och mycket mer

På Akademiklinikens huvudklinik i Göteborg utför vi en rad olika plastikkirurgiska ingrepp. Våra kirurger, läkare, sjuksköterskor och övrig personal har lång erfarenhet av operationer och behandlingar vilket gör att du kan känna dig trygg i ditt val.

Vi utför bland annat bröstförstoring, bröstförminskning, näsplastik, ansiktsplastik och bukplastik samt injektions- och avancerade hudbehandlingar.

Välkommen att boka en konsultation så ser vi till att du blir väl omhändertagen – vad du än bestämmer dig för att göra.