Motverka åldrande med hjälp av hudföryngring

Solljus, luftföroreningar, klimat och rökning påverkar huden. Fina linjer och rynkor i kombination med en hud som förlorat sin fasthet, spänst och lyster både ser och känns äldre ut än den kanske behöver göra.

När vi blir äldre minskar halterna av de ämnen i huden som håller den fast och smidig. Till exempel kollagen, elastin och hyaluronsyra som ger huden sitt ungdomliga utseende.

Åldrandet är genetiskt betingat och tyvärr ingenting vi kan förhindra. Däremot har vi många olika behandlingsmöjligheter till hudföryngring som förebygger och dämpar hudens åldrande.

Behandlingar & metoder för hudföryngring

Före- och efterbilder

Se fler bilder

Våra priser

Konsultation

Priset för en hudföryngring beror på en rad olika faktorer. Bland annat omfattningen av problemet och vilka metoder som används. I samband med konsultationen får du en kostnadsberäkning för behandlingen.

Se våra priser för hudföryngring

Kombinations- och efterbehandling

Välj rätt behandling vid konsultationen

Vilken metod som är mest lämplig för just din hud och de problem du vill behandla, får du hjälp med av våra auktoriserade hudterapeuter och specialistsjuksköterskor att avgöra. I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå optimalt resultat. I samband med konsultationen får du råd av din behandlare.

Boka konsultation

Efterbehandling

För att ytterligare förstärka effekten kan du kombinera med andra typer av behandlingar. För optimal effekt är det bra att följa upp hemma och komplettera med hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och din behandling får du råd om av din hudterapeut.

Läs mer om våra hudvårdsprodukter