Dr. Hans Mark

Legitimerad Läkare, Specialist Plastikkirurgi, Göteborg

Dr. Hans Mark är specialist i plastikkirurgi med mångårig nationell och internationell erfarenhet och utbildning inom kosmetisk kirurgi.

Läs mer

Möt Dr. Hans Mark, plastikkirurg Göteborg

Dr. Hans Mark är överläkare och chef över missbildnings kirurgi av läpp, käk och gomspalt vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset där han också bedriver forskning och disputerat för medicine doktorsgrad och numera är docent. Han var tidigare chef för mikrokirurgiska verksamheten och har lång erfarenhet av rekonstruktiv bröstkirurgi och har ansvarat för utbildningen av unga plastikkirurger.  Parallellt med sin tjänst arbetar han som estetisk plastikkirurg sedan 25 år tillbaka och vid Akademikliniken Göteborg sedan dess start.

Dr. Hans Mark har arbetat och forskat vid O’Brien Institute of Microsurgery i Melbourne och är en ofta anlitad föreläsare på plastikkirurgiska symposier och kongresser. Han är invald i flera internationella sällskap, däribland Scandinavian Association of Microsurgery och World Society for Reconstructive Microsurgery och European Cleft Lip and Craniofacial Association.

Lär känna Dr. Hans Mark

Vilka typer av ingrepp och behandlingar är Hans specialitet och vad driver honom på jobbet? Hör honom berätta själv.