Implantatbyte och uttag

Akademikliniken har sedan vi grundades 1991 genomfört över 25.000 bröstförstoringar, vilket ger oss en erfarenhet och trygghet som gör oss helt unika i Norden. Har man en gång gjort en bröstförstoring kan ett implantatbyte i vissa fall bli aktuellt efter en tid, då är Akademikliniken ett tryggt val.

En av de största anledningarna till att man väljer att göra ett implantatbyte är att man önskar byta storleken på sin byst. Har man en gång gjort en bröstförstoring kan det senare i livet finnas anledning till att man vill byta sina implantat till större eller mindre. Även med insatta implantat kan livets gång med viktförändringar, hudens försämrade elasticitet, graviditet och amning bidra till att brösten ändrar form. För att åter få en fin formad byst kan då ett implantatbyte eller ett implantatbyte i kombination med ett bröstlyft återskapa bröstets tidigare form.

I sällsynta fall kan det med tiden uppstå komplikationer med implantat. I dessa fall kan ett implantatbyte vara en bra åtgärd för att fortsatt ha ett hälsosamt och fint bröst.

Ta ut bröstimplantat i Stockholm, Göteborg eller Malmö

För dig som vill ta ut dina bröstimplantat kan du med trygghet göra det hos oss på Akademikliniken. Vi har lång erfarenhet av bröstoperationer i allmänhet och av att ta ut implantat.

Boka en konsultation och få svar på dina frågor

På våra plastikkirurgiska huvudkliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö kan du boka tid hos oss för att ta ut dina implantat. Hos våra erfarna kirurger och personal kan du vara säker på att du får hjälp av högsta klass. Går du i tankar på att byta eller ta ut dina implantat? Första steget är att boka en konsultation med en av våra duktiga plastikkirurger. Där kan du ställa alla dina frågor och få reda på hur vi kan hjälpa just dig. Boka här.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev