Övrig Ansiktskirurgi

Övrig ansiktskirurgi inkluderar okbensförstoring, hakplastik, ansiktsförlamning och fettransplantation. På Akademikliniken utförs ansiktskirurgi av specialiserade plastikkirurger för att du skall känna dig säker.

Okbensförstoring – förändra form och utseende av ditt ansikte

Okbensförstoring är en effektiv metod för att uppnå en mer elegant form på ditt ansikte. Vi genomför okbensförstoringar både i Stockholm och i Göteborg. Läs mer om okbensförstoring här.

Hakplastik – förändra form och utseende av hakan

Önskar du att hakan ska harmonisera bättre till resten av ditt ansikte? Då rekommenderar vi hakplastik eller hakförstoring. En hakförstoring är ett skonsamt ingrepp som ger permanent resultat, som både män och kvinnor gör. Läs mer om hakplastik här.

Ansiktsförlamning – återställ muskelkontrollen

Med modern kirurgi har vi på Akademikliniken kommit väldigt långt för att återställa muskelkontrollen vid en ansiktsförlamning. Läs mer om ansiktsförlamning här.

Fettransplantation vid ansiktslyftning

Akademikliniken använder ofta fettransplantationer vid ansiktslyftningar för att föryngra huden och fylla ut insjunkna delar. Vi använder oss av nya framgångsrika tekniker. Läs mer om fettransplantationer till ansikte här.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.