Trådlyft V Soft Line- för ett lätt, naturligt lyft

Ett trådlyft med V Soft Line kan vara den perfekta behandlingen för dig som känner att du önskar uppstramning och ett lättare lyft men inte är riktigt redo för ett kirurgiskt ingrepp.

V Soft Line ger ett lätt, mjukt och naturligt lyft. Det är dessutom ett minimalt invasivt ingrepp som lämnar dig utan ärr eller långa återhämtningstider.

Vad är Trådlyft V Soft Line?

Trådlyft är en teknik där man använder sig av biologiskt nedbrytbara PDO (Polydioxanone)-trådar som förs in under huden. Denna typ av tråd är densamma som man använder inom kirurgin och tillvägagångssättet för att placera trådarna liknar en injektionsbehandling.

Vilka områden i ansiktet kan man behandla med trådlyft?

Det är möjligt att lyfta och behandla de flesta områden i ansiktet med trådlyft ansikte. Hur du kan få hjälp med de områden som du upplever som ett problem diskuterar du med din behandlare under en konsultation. Exempel på några vanliga behandlingsområden med trådlyft är:

  • Kinder
  • Käklinje
  • Mungipor
  • Panna

När kan man se det slutgiltiga resultatet?

Man får en omedelbar effekt vid behandlingstillfället från det lyft och positionering av huden som PDO-trådarna med små, fina hullingar ger. Tiden efter behandlingen stimuleras och ökar även elastin- och kollagenproduktionen som en effekt av att PDO-trådarna gradvis absorberas av hudvävnaden. Dessa effekter tillsammans resulterar i en uppstramning, ett lättare lyft och med tiden ökad spänst och elasticitet i huden.

Fullt resultat upplever du först 8-12 veckor efter behandlingen.

Låter det här som något för dig? Boka tid för konsultation genom att ringa kundtjänst: 08-6145400

Hur länge håller resultatet från en behandling?

Resultatet kan hålla ca 12- 18 månader men är högst individuellt beroende på levnadsvanor, rökning, hudkvalitet osv.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.

Hur går det till?

Allt börjar med en konsultation

Går igenom dina önskemål och förväntningar

Vid en konsultation hos oss lyssnar vi på dina önskemål, förväntningar och svarar på dina frågor. Läkaren informerar om hur ett trådlyft går till och hur det kan behandlas på just dig för att uppnå önskat resultat.

Du får även veta hur många trådar som kan tänkas behövas samt vad behandlingen kommer kosta om du väljer att behandlas. I de flesta fall kan du behandlas redan vid konsultationstillfället om du önskar.

Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer.

För att kunna genomgå ett Trådlyft ska du inte vara gravid, eller amma. Du bör inte heller ha Acne, Rosacea eller har grövre ärr i huden.

Under behandlingen

Fotografering innan ingreppet

Man fotograferar alltid området före behandlingen/ingreppet för att sedan kunna jämföra resultatet.

Vid behandlingen

Man börjar med att bedöva behandlingsområdet med en bedövningssalva. När det har börjat verka placerar kirurgen försiktigt trådarna som planerat för önskat resultat.

Behandlingen kan ta lite olika lång tid beroende på hur många trådar som skall sättas. Men generellt brukar ett besök ta mellan 30 och 60 minuter.

Gå hem samma dag

Du som patient kan gå hem direkt efter din behandling.

Efter behandlingen

Hur mår man direkt efter behandlingen?

Efter behandlingen kan man eventuellt uppleva mindre svullnad och ibland kan man få något mindre blåmärken. Generellt sett kan du gå tillbaka till jobbet precis som vanligt