Intimkirurgi

Intimkirurgi omfattar blygdläppsoperation, försnävningsplastik efter förlossning, penisförstoring och penisförtjockning. Akademiklinikens erfarna plastikkirurger utför säkra operationer för att uppnå önskat slutresultat.

Läs mer om:

Blygdläppsoperation– Kvinna

Försnävningsplastik– Kvinna

Penisförstoring/Penisförlägning – Man

Penisförtjockning– Man

 

Jämna till eller harmonisera oregelbundna blygdläppar med hjälp av en blygdläppsoperation

Oregelbundna blygdläppar kan ibland uppfattas som mindre estetiskt tilltalande samt orsaka skav i de fall där de inre hänger nedanför de yttre blygdläpparna. Genom att minska storleken på de inre blygdläpparna med intimkirurgi skapas ett jämnare utseende. De yttre blygdläpparna kan också upplevas som mer tomma och hängiga, framförallt efter klimakteriet där östrogenbrist ger ett annat utseende av de yttre könsorganen. Dessa går också att förminska med intimkirurgi alternativt öka volymen på med hjälp av fettransplantation. Läs mer om blygdläppsoperationer här.

Försnävningsplastik efter förlossning

Efter en förlossning kan sprickor uppstå eller töjas i slidan, i slemhinnan samt en uttöjning av bäckenbottenmuskulaturen. Detta kan både orsaka urinläckage samt påverka den sexuella upplevelsen. Akademikliniken kan rekonstruera slidan med hjälp av erfarna och specialiserade plastikkirurger. Läs mer om försnävningsplastik här.

Penisförlängning – förstora penisen flera centimeter

Många önskar göra en penisförstoring för att de tycker att penisen är för kort när den är slak – inte för att den är för liten vid erektion. Med hjälp av intimkirurgi kan penisen uppnå en förlängning på 2-4 cm. Läs mer om penisförstoring/penisförlägning här.

Penisförtjockning – om penisen upplevs för smal

Vissa kombinerar en penisförlängning med en penisförtjockning, men man kan även göra en penisförtjockning som ett separat ingrepp. För att öka penis omkrets i slakt tillstånd, så transplanterar man fett till penisskaftet. Efter cirka sex månader brukar man kunna avgöra det slutgiltiga resultatet. Läs mer om penisförtjockning här.

Att tänka på före operation

Läs här vad du behöver tänka på före din operation.