Intimkirurgi

 Intimkirurgi inkluderar blygdläppsoperation, försnävningsplastik efter förlossning, penisförstoring och penisförtjockning. Akademikliniken har de främsta plastikkirurgerna som utför säkra operationer med ett lyckat slutresultat.

Läs mer om:

Blygdläppsoperation– Kvinna

Försnävningsplastik– Kvinna

Penisförstoring– Man

Penisförtjockning– Man

 

Bli av med oregelbundna blygdläppar med hjälp av en blygdläppsoperation

Oregelbundna blygdläppar kan ibland uppfattas som mindre estetiskt tilltalande samt orsaka skav i de fall där de inre hänger nedanför de yttre blygdläpparna. Genom att minska storleken på de inre blygdläpparna skapas ett jämnare utseende. Läs mer om blygdläppsoperationer här.

Försnävningsplastik efter förlossning

Efter en förlossning kan sprickor uppstå eller töjas i slidan samt i bäckenbottenmuskulaturen. Detta kan både orsaka urinläckage samt påverka den sexuella upplevelsen. Akademikliniken kan rekonstruera slidan med hjälp av erfarna och specialiserade plastikkirurger. Läs mer om försnävningsplastik här.

Penisförstoring – förstora penisen flera centimeter

Många önskar göra en penisförstoring för att de tycker att penisen är för kort när den är slak – inte för att den är för liten vid erektion. Med hjälp av kirurgi kan penisen uppnå en förlängning på 4-6 cm. Här kan du läsa mer om penisförstoring

Penisförtjockning – om penisen är för smal

Vissa kombinerar en penisförtjockning i samband med en penisförlängning, men man kan även gör en penisförtjockning som ett separat ingrepp. För att få en tjockare penis, så transplanterar man hud eller fett till penisskaftet. Efter cirka sex månader brukar man kunna avgöra det slutgiltiga resultatet. Läs mer om penisförtjockning här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev