Carolina Gynning har provat vår nya behandling – Pure Glow Treatment

Hud, Ansikte, Hudvårdsprodukter

CG-Pure-Glow-Oil-Treat

När huden känns matt och torr och utan lyster stavas räddningen C-vitamin. Nu lanseras vi vår nya behandling Pure Glow Oil Treatment som innehåller vår nya superolja – Pure Glow Oil.

Carolina Gynning har provat vår nya behandling Pure Glow Oil Treatment, som speciellt framtagen för att råda bot på hud som känns torr och trött. I behandlingen ingår vår exklusiva asniktsolja – Pure Glow Oil som är en högkoncentrerad C-vitaminolja som motverkar tecken på förtida hudåldrande och återställer lyster och elasticitet i huden.

Lyssna på vår produktutvecklingschef Sarah som berättar om behandlingen.

Så går en behandling till

Pure Glow Oil Treatment tar ca 45 minuter och passar en hud som är solskadad/förtida åldrad/mogen/torr. I behandlingen ingår en AK-peel, Pure Glow Oil och Dermapen och ännu mer Pure Glow Oil och en mask. Resultatet är en fördjupad effekt, lyster, spänst och utjämning.

AK-peel 
Behandlingen börjar med en utjämnande peeling som avlägsnar lättare pigmentering, är inflammationshämmande och ger lyster.

Pure Glow Oil och Dermapen
Pure Glow Oil slussas sedan ner i huden med hjälp av Dermapen.

Pure Glow Oil + mask
Behandlingen avslutas med Pure Glow Oil och en mask.

Hudterapeuten tipsar

Underhåll och behandla med Pure Glow Oil och Cure Recovery Creme hemma. För att uppnå maximal långvarig effekt rekommenderar vi en kur på 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

191210 Denna ansiktsbehandling har tyvärr utgått men vi har många andra ansiktsbehandlingar.