Tryggt och säkert

På Akademikliniken möter du några av de främsta kirurgerna i världen när det gäller skönhetsoperationer. Därför kan du alltid känna dig trygg att du får den absolut bästa behandlingen.

Du vet säkert redan nu vad du vill förändra. Men kanske inte var du vill utföra din operation eller behandling. På Akademikliniken möter du några av de främsta kirurgerna i världen när det gäller skönhetsoperationer. Vi har välutbildade specialister för alla de behandlingar som vi erbjuder.

Vi använder alltid den säkraste utrustningen och de senaste metoderna så fort de är väldokumenterade. Alla våra behandlingar utförs enbart av utbildad, legitimerad eller auktoriserad personal. Faktum är att vi driver utvecklingen och utbildar andra kirurger över hela världen.

Undervisar läkare från hela världen

Under de senaste tio åren har vi undervisat läkare från hela världen i estetisk kirurgi. Sommaren 2019 hade vi närmare 1000 deltagare från mer än 40 länder på vårt Beauty through Science Symposium. Vi har alltid flera olika studier på gång för att bidra till utveckling av branschen.

Tillgängliga 24 timmar om dygnet

Därför kan du alltid känna dig trygg att du får den absolut bästa behandlingen, från att du bokar en rådgivning till att du kommer på återbesök efter ett ingrepp. Vi är väldigt noga med att du får svar på alla dina frågor, alltifrån finansiering till eventuella risker. Det är samma kirurg som du träffar vid konsultation som även utför ingreppet. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet efter operation och återbesök är obligatoriskt.

Tveka inte att höra av dig, både inför och efter din operation eller behandling. Likaså om du vill boka tid för konsultation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev