Bröstförstoring hos Nordens ledande klinik

Med över 30 års erfarenhet är Akademikliniken experter på alla typer av bröstkirurgi. Vi är Sveriges ledande specialister.

✔ Nordens ledande klinik inom bröstkirurgi med mer än 30 år i branschen.
Trygghetsgaranti i 1 år är alltid inkluderad i det grundpris som du betalar för din bröstförstoring.
✔ Möjlighet till räntefri delbetalning.
✔ Kvalitetsimplantat från Mentor och Motiva.

Boka konsultation

Före- & efterbilder

Vi har kirurgi i Stockholm, Göteborg & Malmö

Boka konsultation

Vi är experter på bröstförstoring

Bröstförstoring är det mest efterfrågade plastikkirurgiska ingreppet hos oss, och vi gör alltid vårt yttersta för att skapa det bästa och och mest naturliga resultatet. Akademikliniken är en väletablerad klinik med högt säkerhetstänk, avancerad modern teknik och lång erfarenhet. Hos oss möter du alltid legitimerad, auktoriserad och certifierad personal som finns där för dig när du behöver det. Vi är medlemmar i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och Svensk Plastikkirurgisk Förening. Vi utför bröstförstoringar i Stockholm, Göteborg och Malmö och alla våra kliniker är tekniskt utrustade på högsta nivå, för att vi skall kunna ge dig en säker omvårdnad och optimala behandlingsresultat.

Akademiklinikens metod för bröstförstoring lärs ut till hela världen

Vi arbetar utifrån en metod där vi i förväg avgör var implantaten ska placeras. Vår vetenskapligt framtagna AK-metod för bröstförstoring lärs ut till kirurger världen över, och vi är Sveriges ledande experter på samtliga typer av estetisk bröstkirurgi.

Först mäter vi var implantatet ska placeras i relation till bröstvårtan, vilket har en stor inverkan på utseendet i den övre delen av bröstet. Därefter mäter vi hur mycket hud som behövs i den nedre halvan av bröstet. Här tar kirurgen hänsyn till bredd och projektion hos implantatet, mängden bröstkörtel som redan finns i bröstet och hudens karaktär. Denna teknik resulterar i att snittet hamnar precis i kanten av det nya implantatet, där ärret inte syns. Bröstvårtan får även rätt position, där halva implantatet placeras ovanför bröstvårtan och den halvan nedanför.

Akademikliniken använder den senaste tekniken och de bästa implantaten för bröstförstoring

Det finns många olika sorters implantat på marknaden. Vi erbjuder flera olika noggrant testade sorter som alla håller högsta kvalitet, bästa säkerhetsnivå och är marknadsledande. Formen är rund eller droppformad (anatomisk) och finns i flera olika utföranden och typer.

Något som också blivit alltmer populärt på senare tiden är så kallad Hybridbröstförstoring där vi kombinerar bröstimplantat med en mindre del av patientens fett genom en fettransplantation, för ett ännu mer naturligt resultat.

Vill du veta mer om hur en bröstoperation går till så kan du läsa mer här.