Hudvårdsprodukter

Akademiklinikens hudvårdsserie är ett komplett program av hudvårdsprodukter utvecklat efter flera års forskning. Serien är byggd på biologiska principer och många års medicinsk erfarenhet av hudvård.

Hudvårdsprodukter Akademikliniken Skin Care

Ge din hud de bästa förutsättningarna för att möta dagen. Akademikliniken Skin Care är resultatet av ett nära samarbete mellan Akademiklinikens erfarna plastikkirurger, hudläkare, hudterapeuter och ledande kosmetiska kemister. Produkterna är utvecklade för att kunna erbjuda avancerade och synbara resultat med enkla och multifunktionella lösningar. De är även kompatibla med professionella behandlingar och ingrepp.

Genom en noggrann sammansättning av vetenskapligt förankrade högteknologiska koncentrat och djupverkande växtextrakt får din hud det absolut bästa! Vi använder oss bland annat av aktiverade peptider, skyddande antioxidanter och cellstärkande aminosyror, som på bästa sätt kombineras till verksamma synergier för att optimera effekten och resultaten. Vi gör allt för att kunna erbjuda dig de resultat du förväntar dig.

Vi erbjuder såväl enkla och multifunktionella lösningar för dig som har lite bråttom och vill hålla det enkelt, som mer avancerade hudrutiner med flera olika behandlingssteg för dig som vill satsa lite mer. Din dagliga hudvårdsrutin är av stor vikt för att uppnå resultat, samt för att säkerställa att huden skyddas och fungerar optimalt.

Hos oss har du möjlighet att få hjälp att skräddarsy en hudvårdsrutin, anpassad efter just din hud. Våra auktoriserade hudterapeuter gör en hudvårdsanalys för att se vilka produkter din hud behöver samt ger goda tips och råd – allt för att din hud ska må så bra som möjligt.

 

Till vår webshop

De fyra grundläggande stegen i vår hudrutin

Rengöra

Det viktigaste och mest grundläggande steget i din hudvårdsrutin. En väl fungerande rengöring avlägsnar och behandlar huden utan att irritera, samtidigt som den förbereder inför nästa steg i rutinen.

Koncentrat

Med hjälp av högaktiva koncentrat förstärks den dagliga hudvårdsrutinen. Dessa produkter är helt inriktade på att ta hand om och behandla hudtillstånd och specifika problem.

Vårda

Mjukgöraren hjälper till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samt vårda och motverka fuktförlust. Mjukgöraren anpassas vanligtvis efter hudtypen.

Solskydd

Daglig exponering av solljus är en av de största bakomliggande orsakerna till det förtida hudåldrandet. Solskyddet spelar därför en betydande roll i kampen om att skydda, motverka och bevara huden i ett gott skick.