Hudvårdsprodukter

Akademiklinikens hudvårdsserie är ett komplett program av hudvårdsprodukter utvecklat efter flera års forskning. Serien är byggd på biologiska principer och många års medicinsk erfarenhet av hudvård.

Hudvårdsprodukter Akademikliniken Skin Care

Ge din hud de bästa förutsättningarna för att möta dagen. Akademikliniken Skin Care är resultatet av ett nära samarbete mellan Akademiklinikens erfarna plastikkirurger, hudläkare, hudterapeuter och ledande kosmetiska kemister. Produkterna är utvecklade för att optimera såväl professionell behandling på kliniker som för kunden att använda hemma dagligen. Hudvårdsprodukterna har läkande egenskaper som ger en frisk hud med lyster.

 

Till vår webshop

Hudvårdsprodukter för en vacker och frisk hud

En vacker och hälsosam hud börjar med rätt hudvård. Genom en noggrann sammansättning av både bioteknik och välgörande växtextrakt får du med Akademikliniken Skin Care det bästa från både vetenskapen och naturen, vilket ger fantastiska resultat! Vi använder oss bland annat av skyddande vitaminer och skandinaviska bär, och som vi ser det – de bästa ingredienserna i en perfekt kombination.

Med Akademiklinikens högkvalitativa hudvårdsprodukter kan du njuta av välgörande serum, ansiktskrämer etc. varje dag. Din dagliga hudvårdsrutin ger de rätta förutsättningarna för huden att klara yttre påfrestningar, såsom olika väderlekar, avgaser etc.

Hos oss har du möjlighet att få hjälp att skräddarsy en hudvårdsrutin, anpassad efter just din hud. Våra auktoriserade hudterapeuter gör en hudvårdsanalys för att se vilka produkter din hudtyp behöver samt ger goda tips och råd – allt för att din hud ska må så bra som möjligt. En välmående hud är både vacker och frisk.

Innehåll i våra hudvårdsprodukter

De ingredienser som används väljs ut med stor precision och noggrannhet för att säkerställa resultatgivande produkter. Höga halter av kraftfulla och biotekniskt avancerade ingredienser kombineras med beprövade och välgörande växtextrakt.

Vi använder oss flitigt av till exempel stärkande peptider, skyddande vitaminer och skandinaviska bär. Som vi ser det – det bästa från vetenskapen och naturen i perfekt kombination.

Ansikte

Hudhälsa

Det finns inga genvägar eller mirakelkrämer som leder till en vacker och hälsosam hud. En optimal hudhälsa handlar till stor del om att välja ut aktiva och säkra hudvårdsprodukter av god kvalitet och funktion.

Det är även av stor vikt att dessa produkter anpassas efter den egna hudtypen och det aktuella hudtillståndet (hur man upplever huden just nu). Om du känner dig osäker på vad som passar dig bäst rekommenderar vi att du gör en hudanalys hos någon av våra auktoriserade hudterapeuter.

De kan därefter hjälpa dig att skräddarsy en anpassad hudvårdsrutin.

Så skaffar du en hudrutin

Rengöra

Det viktigaste och mest grundläggande steget i din hudvårdsrutin. En väl fungerande rengöring avlägsnar och behandlar huden utan att irritera, samtidigt som den förbereder inför nästa steg i rutinen.

Koncentrat

Med hjälp av högaktiva koncentrat förstärks den dagliga hudvårdsrutinen. Dessa produkter är helt inriktade på att ta hand om och behandla hudtillstånd och specifika problem.

Vårda

Mjukgöraren hjälper till att bevara hudens naturliga barriärfunktion samt vårda och motverka fuktförlust. Mjukgöraren anpassas vanligtvis efter hudtypen.

Solskydd

Daglig exponering av solljus är en av de största bakomliggande orsakerna till det förtida hudåldrandet. Solskyddet spelar därför en betydande roll i kampen om att skydda, motverka och bevara huden i ett gott skick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev