Dr. Jonas Röjdmark

Legitimerad Läkare, Specialist Plastikkirurgi, Stockholm

Dr. Jonas Röjdmark arbetade tidigare som överläkare på plastikkirurgiska kliniken på Karolinska sjukhuset. Sedan 1999 arbetar han på Akademikliniken på heltid.

Läs mer

Möt Dr. Jonas Röjdmark, plastikkirurg Stockholm

Dr. Jonas Röjdmark läste medicin i Stockholm fram till 1990. Därefter följde arbete som assistentläkare på Plastikkirurgisk klinik i Providence, USA under 1991. Han blev legitimerad 1992 och arbetade därefter som allmänkirurg i Eksjö till 1994.

Samma år kompletterade han sin svenska läkarlegitimation med amerikansk dito. 1994 påbörjade han sin plastikkirurgiska bana på Södersjukhuset i Stockholm och sedan vidare på Karolinska Sjukhuset. Han blev specialist i plastikkirurgi 1998.

Han har även forskat och disputerade år 2000 på en avhandling rörande så kallade lambåers metabolism. Han är fortfarande forskningsaktiv och presenterar regelbundet nya forskningsresultat både i och utanför Sverige.

Han arbetade tidigare som överläkare på plastikkirurgiska kliniken på Karolinska sjukhuset med ansvar för flera områden av rekonstruktiv plastikkirurgi parallellt med sin tjänst på Akademikliniken. Sedan 1999 arbetar han på Akademikliniken på heltid.

Dr. Jonas Röjdmark är medlem i Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi och International Society for Aesthetic Plastic Surgery.

Lär känna Dr. Jonas Röjdmark

Vilka typer av ingrepp och behandlingar är Jonas specialitet och vad driver honom på jobbet? Hör honom berätta själv.