BOKA

Konsultation Deluxe

Konsultation Deluxe- För dig som önskar förändring, men inte vet exakt vad du behöver.

Känner du inte riktigt igen dig i spegeln? Ser du kanske trött eller sur ut utan att du egentligen är det? Det är inte alltid utsidan förmedlar det insidan känner och då kan vi ge dig lite hjälp på traven. Många patienter kommer till oss för att få hjälp med ett problem utan att själva veta vad som skulle vara den bästa behandlingen för just dem. Därför lanserar Akademikliniken nu Konsultation Deluxe med början i Stockholm.

Hur går det till?

Konsultation Deluxe är en ca 40 minuter lång konsultation som hålls med en av våra erfarna och auktoriserade hudterapeuter. Tillsammans går ni noga igenom dina problem, önskemål och förväntningar. Hudterapeuten analyserar ditt utgångsläge och skapar en individuellt anpassad behandlingsplan för dig. Denna får du med dig efter konsultationen. Kommer ni fram till att någon typ av injektionsbehandling är aktuell, får du möjlighet att konsulteras av någon av våra certifierade injektionssjuksköterskor utan extra kostnad. Detta sker vid annat tillfälle, och kan bokas direkt.

Akademikliniken har kompetensen och resurserna. Genom att boka en Konsultation Deluxe får du chansen att i lugn och ro ta reda på de bästa möjligheterna för dig.

Varmt välkommen till Akademikliniken.

Boka Konsultation Deluxe i Stockholm 
Eller ring och boka på 08-614 54 00