Skin Center Stureplan

På Akademikliniken Skin Center Stureplan utför legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter estetiska behandlingar med fillers och Botulinumtoxin (Botox) samt laserbehandlingar för bland annat pigment, kärl, ärr, linjer och rynkor.

AK Skin Center Stureplan

Om oss

På vår Skin Center kliniker träffar du våra hudterapeuter och injektionssjuksköterskor som utför hud och injektionsbehandlingar.

På våra kirurgiska enheter träffar du våra plastikkirurger och sjuksköterskor inför och efter operationer.

 

Öppettider

Måndag
9-18
Tisdag
8-18
Onsdag
8-20
Torsdag*
8-20
Fredag
8-17
Lördag
Jämna veckor, 9.30-16
Söndagar och röda dagar
Stängt
Avvikande öppettider
V.26 tom. V.33
Måndag - Fredag
9-17
20/9
Stängt pga utbildning

Välkommen till Akademikliniken Skin Center Stureplan

Du som bor, jobbar eller shoppar i kvarteren kring Stureplan kan nu enkelt och smidigt utföra injektionsbehandlingar och avancerad hudvård på vår Skin Center på Stureplan. Du behöver inte beställa tid innan. Det är bara att droppa in och få din behandling, i mån av plats.

Du hittar vår klinik mitt i hjärtat av Östermalm mellan Sturegatan och Grev Turegatan. Närmare bestämt på Birger Jarlsgatan 26.

På vår Skin Center på Stureplan möter du alltid legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet. Det är en certifieringsprocess som är helt fristående och oberoende.

Botulinumtoxin (Botox) & fillers av högsta kvalitet

Vi arbetar endast med ledande varumärken inom fillers och Botulinumtoxin. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra – ett ämne som också finns naturligt i kroppen.

Idag finns tyvärr flera förfalskningar och piratkopior på marknaden, men när du kommer till vår Skin Center på Stureplan kan du alltid känna dig trygg med att du får högsta möjliga kvalitet och ett säkert omhändertagande.

Så, känn dig varmt välkommen till gänget på Stureplan!