Botox mot rynkor

Känner du inte igen dig i spegeln? Tycker du att du ser äldre ut än du känner dig? Genom en botulinumtoxin/ rynkbehandling kan du släta ut de rynkor som inte känns som du. Välj och läs mer om botulinumtoxinbehandling av det område som påverkar dig. Våra certifierade injektionssjuksköterskor hjälper dig hela vägen från konsultation till behandling för bästa resultat.

Ansikts- och hudvård i världsklass

Ansiktets åldrande beror framförallt på det genetiska arvet. Men det påverkas också i allra högsta grad av stress och yttre faktorer som till exempel sol och rökning.

Förändringar under ytan

Linjer och rynkor på hudytan syns tydligare med åren. Huden kan av olika orsaker tappa sin lyster och fräschör. Dessutom sker det förändringar under ytan där stödvävnad bryts ner med tiden och ansiktet förlorar sin volym och form.

Injektionsbehandling med botulinumtoxin

Slapp och rynkig hud kan också vara en orsak till att du vill förändra ditt utseende. Med botulinumtoxin eller oftare kallat botox kan du med hjälp av våra certifierade injektionssjuksköterskor få reducerade linjer och rynkor för att uppnå ett naturligt resultat.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev