Ansiktsbehandling i Göteborg

Ansikte, Behandlingar

ansiktsbehandling göteborg

Om du letar efter en professionell ansiktsbehandling i Göteborg, välkommen till Akademiklinikens Skin Center i Göteborg. Våra behandlingar utförs av legitimerade sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter som använder avancerade tekniker och högkvalitativa produkter för att ge din hud den bästa möjliga vård och uppmärksamhet.

Våra ansiktsbehandlingar

På Skin Center Göteborg är vi specialiserade på ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, utformade för att förbättra hudens hälsa och utseende. Vi använder en kombination av tekniker och produkter som är anpassade efter din hudtyp och dina specifika behov. Här är några av våra behandlingar:

 • Kemisk peeling: Effektiv för att avlägsna döda hudceller och främja en fräschare och mer strålande hud.
 • Dermapen: Stimulerar hudens naturliga läkningsprocess och främjar ny kollagenproduktion, vilket förbättrar hudens struktur och minskar ärr och hyperpigmentering.
 • Acnelan och Cosmelan: Behandlar acne och pigmentering för en klarare hudton.
 • Acneärr: Behandlar allt från djupa till ytliga acneärr.
 • Laser och IPL: Används för att behandla pigmentfläckar, kärl, ärr, linjer och rynkor samt för permanent hårborttagning.
 • Fillers: Ger volym och förbättrar hudens struktur och utseende.
 • Muskelavslappnande behandlingar: Inkluderar användning av botulinumtoxin (Botox) för att minska pannlinjer och rynkor.
 • Skinbooster: Förbättrar hudens textur och återfuktning för en ungdomligare look.
 • Hudföryngring: Förbättrar hudens klarhet och struktur
 • Rosacea: Behandlar rodnader och inflammation.

Ansiktsbehandlingar för olika hudtyper och hudproblem

Vi erbjuder skräddarsydda ansiktsbehandlingar för att ta hand om olika hudtyper och hudproblem, för att hjälpa dig att uppnå din egen vackra och friska hy. Våra behandlingar inkluderar:

 • Åldrande, rynkor och linjer: Minskar synligheten av rynkor och förbättrar hudens fasthet.
 • Hudtextur och struktur: Jämnar ut hudens ojämnheter och förbättrar dess struktur för en slätare och mer strålande hud.
 • Fukt och lyster: Återfuktar huden på djupet och förbättrar hudens densitet för en omedelbar lyster.
 • Hudproblem och hudton: Behandlar acne, minskar pigmentfläckar och rodnader för en jämnare och klarare hudton.

Hudvårdsprodukter av hög kvalitet

På Skin Center Göteborg använder vi endast de bästa och vetenskapligt beprövade produkterna för att säkerställa optimal effekt både i klinik och för hemmabruk. Vårt sortiment inkluderar avancerade serum, krämer, och behandlingar som är anpassade efter din hudtyp och individuella behov. Genom att kombinera produkterna med vår expertis, erbjuder vi hudvård som inte bara behandlar utan också förebygger hudproblem, vilket ger dig en hälsosammare och mer strålande hud över tid.

Skin Center Göteborg

Du hittar oss i centrala Göteborg på Engelbrektsgatan 32, 411 37 Göteborg.

För att utföra någon av våra ansiktsbehandlingar kan du antingen ringa, maila eller boka en tid, så ser vi till att du får en ansiktsbehandling som passar just dig.

Telefon: 031–701 88 70

E-post: info.goteborg@ak.se

Boka din ansiktsbehandling idag

Kontakta oss idag på Skin Center Göteborg för att boka en konsultation och upplev förvandlingen med någon av våra ansiktsbehandlingar. Våra erfarna hudterapeuter och sjuksköterskor skräddarsyr en behandlingsplan som förnyar och revitaliserar din hud, vilket ger dig en omedelbart synlig förbättring och långvariga resultat. Förvänta dig en strålande, jämn och ungdomlig hud som får dig att känna dig som ditt allra bästa jag. Boka din tid idag och ta det första steget mot den lyster du förtjänar!

Boka konsultation