AK Softlift bygger från djupet och ger ansiktet ett lyft

Akademikliniken har utvecklat en helt ny estetisk behandlingsmetod som återskapar volymen i ansiktet

AK Softlift bygger upp vävnaden från djupet med hjälp av muskelavslappnande medel och Hyaluronsyra. Detta i sin tur ger ansiktet ett lyft. Hyaluronsyran finns naturligt i kroppen och injiceras i olika lager för att bygga upp vävnaden.

Återskapar volym och spänst

Med AK Softlift kan man återskapa volym och spänst i hela eller delar av ansikte, hals och dekolletage. Man kan även fylla ut en åldrad handrygg och ta bort pigmenteringar. Dessutom kan man utföra mindre korrigeringar av till exempel näsor.

Ger resultat direkt

AK Softlift är en beprövad metod som kan vara ett alternativ till traditionell plastikkirurgi. Behandlingen kan utföras på alla som har en påbörjad åldrandeprocess. Andra fördelar med behandlingen är att den ger direkt resultat och en mer naturlig effekt med volym och lyster.

Så går en softlift till

Inför behandlingen

Vi går igenom dina förväntningar och önskemål

Första gången du besöker oss lyssnar vi på dina önskemål, går igenom behandlingen och svarar på dina frågor. Du får bland annat information om vilka områden som kommer att förbättras med en behandling och vad det kan kosta.

Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer.

På behandlingsdagen

Klart på 45 minuter

Behandlingstiden tar oftast inte mer än 45 minuter och konvalescenstiden är minimal. Behandlingen ger ett långvarigt resultat utan ärrbildning och är lämplig för alla som har börjat åldras.

Varje Softlift-program är individuellt utformat och bygger på ett eller flera behandlingssteg. Det föregås av en ordentlig analys av behandlaren där hänsyn tages till form, hudstruktur, och personens anatomiska möjligheter.

Specialutbildad personal

AK Softlift kan endast utföras av sjuksköterskor, hudläkare och plastikkirurger som är specialutbildade inom området.

Behandlingen har utvecklats för att fungera maximal med nya typer av fillers och nålar samt muskelavslappnande medel i kombination med branschens mest kompletta laserutrustning och Akademiklinikens egna hudvårdsprodukter.

Efter behandlingen

Du kan gå hem direkt

Du kan gå hem direkt efter injektionerna. Efter 3-10 dagar börjar resultatet av det muskelavslappnande medlet att märkas, men inom vissa områden kan det ta upp till 14 dagar. Resultatet av fillerbehandlingen syns direkt.

Du kan alltid ringa oss om du har några frågor.

Våra priser

Vad kostar behandling med AK Softlift?

Priset för en behandling med AK Softlift beror på en rad faktorer. Bland annat utifrån omfattningen av ett ingrepp och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser för AK Softlift

Kombinations- och efterbehandling

Kombinationsingrepp

Om och vilken form av kombinationsingrepp du kan göra pratar du igenom vid konsultationen eller vid ett tillfälle närmare operationen tillsammans med din kirurg.

Boka konsultation

Efterbehandling

För att du ska få ett långsiktigt bra resultat är det viktigt att du vårdar din hud regelbundet. På Akademiklinikens hudcenter kan du boka tid hos kompetenta hudterapeuter. Där finns även Akademiklinikens egen hudvårdsserie som utvecklats under flera års forskning.

Läs mer om våra hudvårdsprodukter här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev