Ansiktsbehandling för manlig hud

Ansikte

ansiktsbehandling man

Ansiktsbehandlingar är en investering i välbefinnande och självförtroende, och män i alla åldrar har börjat inse vikten av att ta hand om sin hud och sitt utseende. På Akademikliniken erbjuder vi skräddarsydda ansiktsbehandlingar anpassade efter din hud och dina behov. Oavsett om du vill minska åldrande tecken, förbättra ansiktskonturen eller helt enkelt unna dig egen tid, har vi rätt lösning för dig. 

Skillnader mellan manlig och kvinnlig hud

Många undrar om det finns några väsentliga skillnader mellan manlig och kvinnlig hud. Svaret är ja. Mannens hud är generellt sett tjockare och har mer kollagen, vilket kan göra att den åldras på ett annorlunda sätt än kvinnlig hud. Detta kan innebära att rynkor och fina linjer utvecklas senare hos män än hos kvinnor. Dock är manlig hud mer benägen att vara fetare och har större porer, vilket kan öka risken för finnar och akne. Dessa skillnader är viktiga att beakta vid val av hudvårdsrutiner och ansiktsbehandlingar för män.

Unna dig en avkopplande ansiktsbehandling

Att ta hand om sin hud handlar inte bara om att uppnå synliga resultat, det handlar också om att förebygga framtida åldrande och bevara hudens hälsa på lång sikt. Våra avkopplande ansiktsbehandlingar är skapade för att ge dig en stunds välbefinnande samtidigt som din hud får den omsorg den förtjänar. Luta dig tillbaka och låt våra professionella hudterapeuter på Akademikliniken ta hand om dig.

Ansiktsbehandlingar för män hos Akademikliniken

Hos oss erbjuder vi en rad ansiktsbehandlingar anpassade för män, allt från olika typer av peeling-behandlingar och injektionsbehandlingar, till laserbehandlingar för olika ändamål. Oavsett om du är intresserad av att minska rynkor och fina linjer eller behandla ett trött och glåmigt ansikte, så har vi en lösning för dig.

Exempel på ansiktsbehandlingar för män:

  • Portömning och rengörande ansiktsbehandlingar: En djupgående portömning och rengörande ansiktsbehandling kan hjälpa till att avlägsna orenheter, överflödig olja och döda hudceller. Detta ger huden en ren och fräsch känsla samt förebygger orenheter och acne. Vår behandling Acnelan är speciellt anpassad för personer med acne, samt fet och tilltäppt hy.
  • Ansiktsbehandlingar som motverkar åldrande: För att bekämpa tecken på åldrande erbjuder vi olika typer av peeling-behandlingar, såsom kemisk peel, laserpeeling och mekanisk peel. Dessa behandlingar minskar rynkor och fina linjer, och ger huden ett fastare och ungdomligare utseende.
  • Ansiktsbehandlingar med fokus på ökad lyster: För att ge huden en strålande lyster och jämnare ton rekommenderar vi ansiktsbehandlingar med fokus på exfoliering (peeling) och återfuktning. Dessa behandlingar kan hjälpa till att reducera pigmentfläckar och ge en friskare och klarare hud. Restylane är ett exempel på är en mycket populär behandling som ger en riktig fuktboost inifrån, genom att injicera en gelé med hyaluronsyra in i huden.
  • Hårborttagning i ansiktet: För män som önskar ta bort oönskat ansiktshår erbjuder vi effektiva och säkra metoder för hårborttagning, bland annat laser och IPL.
  • Botox och fillers: För att minska rynkor och ge ansiktet en fräschare och mer ungdomlig look, erbjuder vi även injektionsbehandlingar i form av botox och fillers. Våra specialister har djup förståelse för manliga ansiktsdrag och kan skapa naturliga resultat.

Här hittar du alla våra ansiktsbehandlingar. Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta någon av våra kliniker eller boka en konsultation.

Boka konsultation