Intimkirurgi Man

Intimkirurgi Man omfattar penisförstoring/penisförlängning och penisförtjockning. Akademiklinikens erfarna plastikkirurger utför säkra operationer för att uppnå önskat slutresultat.

Läs mer om:

Penisförstoring/penisförlängning – Man

Penisförtjockning– Man

 

Penisförlängning – förstora penisen flera centimeter

Många män önskar göra en penisförstoring för att de tycker att penisen är för kort när den är slak – inte för attden är för liten vid erektion. Är du en av dem som inte är bekväm med din penis, kan du boka ett möte med en av våra erfarna kirurger för en konsultation. Här kan du ställa alla frågor runt de funderingar du har och få svar på vad du än undrar i ämnet. Fokus på dessa konsultationer är att du ska känna dig trygg och säker innan en eventuell operation. Givetvis har samtliga anställda hos oss tystnadsplikt. Läs mer om penisförstoring/penisförlängning här.

Penisförtjockning – om penisen upplevs för smal

Det finns också män som har en obekväm upplevelse av att penisen är för smal. Du kan kombinera en penisförlängning med en penisförtjockning, men givetvis även göra en penisförtjockning som ett separat ingrepp. För att öka penis omkrets i slakt tillstånd transplanterar man fett till penisskaftet. Efter cirka sex månader brukar man kunna avgöra det slutgiltiga resultatet. Läs mer om penisförtjockning här.