Specialistkliniken 25 år

Okategoriserat, Övrigt

Goddagens alla bloggläsare!

Tycker inte att det var så längesedan vi satt här och filosoferade om att hösten är den vår de svage kallar höst.  Nu får poeter och andra kalla det vad dom vill, men höst är det i varje fall inte nu. Visst har det varit segt den här gången, men nu när ljuset kommer blir vi ändå lite glada.

Glada är vi också över att Specialistkiniken fyller 25 år den 5 mars i år. Vi som ser tillbaka på den tid som varit sedan starten kan inte känna annat än stolthet, tacksamhet och glädje. Några av oss har varit med på hela resan, medan en del andra medarbetare kommit till och anpassat sig till den trivsamma stämning som råder på kliniken. Målet för alla har varit och är fortfarande att ge god vård på högsta nivå med omsorg och noggrannhet.

Vi känner också stor tacksamhet till alla våra tusentals patienter, som med förtroende har vänt sig till oss och som också ofta återkommit. Ibland har jag t.ex. skämtsamt sagt till någon patient:

–       Ja, tack för den här gången. Och välkommen åter då för ansiktslyftningen om så där en tjugo år. (Skratt) Och så står hon där tjugo år senare! Och påminner mig om detta. Så vansinnigt kul på så många sätt.

Nu skall vi emellertid inte prata om hur snabbt tiden går och sånt fånigt, utan vi skall blicka framåt. Snart är det ju höst igen! Och till dess och även under den skall vi tillsammans med Akademikliniken fira vår födelsedag. Håll ögonen öppna, för vi kommer då och då att komma med erbjudanden om stora rabatter och andra förmåner och det kommer att vara tema 25.  Kanske 25% rabatt på vissa ansiktskrämer eller fillers nere på Akademiklinikens Walk-in klinik på Otterhällegatan 2 (f d Ellipseklinikken), eller kanske specialförmåner för de första 25 bokningarna av någonting. Ja, ni får se.  En mycket god ide är att klippa ut våra annonser och rama in dem och gärna hänga upp dem på arbetsplatsen.

Så småningom kommer vi att övergå till att kalla oss Akademikliniken, men vi har inte riktigt bestämt hur snart. Efter 25 år kan det ju ta lite tid att vänja om sig. Oavsett när detta sker vill jag att ni inser att namnbytet inte innebär någonting annat än att vi tillsammans med varandra får ännu större resurser, inte minst i utbytet av kunskaper och information om senaste tekniker.  Ett bra exempel på detta är ju vår Vectra 3-D simulering där vi inför en fundering om bröstförstoring i förväg kan se hur olika operationer kan komma att ta sig ut. Just i år kan vi naturligtvis föreslå 25 olika alternativ.

Som avslutning på dagens blogg vill jag födelsedagen till ära räkna upp 25 olika ingrepp som vi på Akademikliniken/Specialistklinken erbjuder 25 dagar i månaden:

Pannlyft, ögonbrynslyft, ansiktslyft, övre ögonlocksplastik, nedre ögonlocksplastik, kindvecksplastik, hakförstoring, hakförminskning, ytteröronplastik, hudslipning, läpplyft, läppförstoringsplastik, läppförminskningsplastik, näsplastik, laserbehandling, bröstreduktionsplastik, bröstlyft, bröstförstoring, bröstvårtskorrigering, överarmsplastik, bukplastik, ärrkorrigering, lårplastik, fettsugning, blygdläppsplastik

Må så gott

Claes Lauritzen