Mamma mage

Bukplastik, fettsugning

mamma mage

Efter graviditeten upplever många kvinnor förändringar i sin kropp, särskilt i området runt magen. “Mamma mage” är ett vanligt fenomen där magen inte återgår till sin tidigare form, trots träning och hälsosam kost. På Akademikliniken erbjuder vi lösningar som hjälper dig att återfå din självkänsla och kroppens tidigare form.

Vanliga problem och lösningar

  • Rektusdiastas: Under graviditeten separeras musklerna i magen, vilket leder till en utbuktning. Vi erbjuder kirurgiska ingrepp som effektivt åtgärdar detta problem och återställer magens naturliga utseende.
  • Överskottshud: Efter graviditeten kan huden förlora sin elasticitet, vilket leder till överskottshud. Våra bukplastikoperationer stramar upp huden och tar bort överskottshud för ett slätare och mer ungdomligt utseende.
  • Fettdepåer: Många kvinnor kämpar med envisa fettdepåer som inte försvinner trots träning och diet. Vi erbjuder fettsugning för att effektivt ta bort dessa fettceller och forma magen enligt dina önskemål.

Våra behandlingar

På Akademikliniken använder vi avancerade tekniker för att säkerställa bästa möjliga resultat:

  • Bukplastik: Ett omfattande ingrepp som stramar upp både muskler och hud för att ge en plattare mage. Detta ingrepp är idealiskt för att åtgärda både diastasis recti och överskottshud.
  • Mini-bukplastik: En mindre invasiv variant av bukplastik som fokuserar på området under naveln. Detta ingrepp är perfekt för kvinnor som har mindre mängder överskottshud och fett att ta bort.
  • Fettsugning av mage: Genom fettsugning avlägsnas oönskade fettdepåer för att skapa en jämnare och mer definierad mage. Denna behandling kan kombineras med bukplastik för ännu bättre resultat.
  • Viktnedgångs-makeover: Här kan vi kombinera flera ingrepp för att hjälpa dig att uppnå en dramatisk förbättring i kroppens kontur efter betydande viktminskning.

Återhämtning och resultat

Efter operationen är det viktigt att följa kirurgens råd för en snabb och smidig återhämtning. De flesta patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter inom två till fyra veckor, men det är viktigt att undvika tung fysisk aktivitet under de första månaderna. Slutresultatet kan ses efter några månader när svullnaden har lagt sig och kroppen har läkt helt.

För att säkerställa bästa möjliga resultat är det viktigt att följa en hälsosam livsstil efter operationen. Detta inkluderar en balanserad kost och regelbunden motion. Våra experter på Akademikliniken ger dig råd och stöd för att hjälpa dig att bibehålla dina resultat på lång sikt.

Varför välja Akademikliniken?

Vi erbjuder:

  • Erfarna kirurger: Våra kirurger har lång erfarenhet och specialiserar sig på estetisk kirurgi. De har utfört hundratals ingrepp med utmärkta resultat.
  • Skräddarsydda behandlingsplaner: Varje patient får en individuell behandlingsplan som är anpassad efter deras unika behov och mål. Vi arbetar nära med dig för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.
  • Moderna faciliteter och tekniker: Vi använder den senaste tekniken och de mest avancerade metoderna för att garantera säkerhet och effektivitet. Våra faciliteter är utrustade med toppmodern utrustning för att ge dig den bästa vården.

Kundberättelser

Många av våra patienter har delat sina positiva upplevelser av att genomgå bukplastik på Akademikliniken. De vittnar om förbättrad självkänsla och en nyfunnen glädje över sin kropp. Vårt mål är att hjälpa dig att känna dig trygg och nöjd med ditt utseende. Boka en konsultation idag så kan vi skräddarsy en behandlingsplan för dig för att bli av med din mamma mage.

Boka konsultation