Höga kindben

Injektioner

fillers

Höga kindben har blivit en trend inom skönhet och symboliserar tidlös elegans. De bidrar till en distinkt och estetiskt harmonisk ansiktsstruktur, vilket förstärker ansiktets naturliga skönhet. Höga kindben skapar även en balans i ansiktet som framhäver andra drag som ögon och läppar, samtidigt som de ger en illusion av ett smalare ansikte. På Akademikliniken erbjuder vi anpassade estetiska behandlingar för att uppnå eller förbättra dessa eftertraktade ansiktsdrag. 

Vad är okbensförstoring?

Okbensförstoring är en estetisk behandling som syftar till att framhäva och förstärka okbenens konturer. Denna procedur fokuserar på att förstärka och definiera okbenen, vilket indirekt kan bidra till att kindbenen ser högre och mer framträdande ut. Metoder som fillers, fettransplantation eller implantat kan användas för att skulptera och lyfta området runt kindbenen, vilket skapar en mer markerad och estetiskt tilltalande ansiktskontur.

Behandlingar hos Akademikliniken

Som Nordens ledande privata klinikkoncern, erbjuder Akademikliniken olika behandlingar för att framhäva eller skapa höga kindben. Vi kombinerar avancerad teknik med vår djupgående medicinska expertis för att skräddarsy en plan som passar just dina behov och önskemål.

Fillers

För att skapa mer framträdande kindben är fillers en populär metod. Dessa injektioner, som erbjuder en icke-kirurgisk, säker och effektiv lösning, ger direkt synliga förändringar. På Akademikliniken prioriterar vi kvalitet genom att endast använda premiumprodukter, vilket försäkrar både naturligt utseende och långvarighet i resultaten. Våra specialister, med expertutbildning i de senaste teknikerna, är dedikerade till att leverera optimala och individanpassade resultat som motsvarar varje klients unika skönhetsideal och förväntningar.

Kindimplantat

För dem som önskar en mer permanent lösning erbjuder vi kindimplantat. Denna kirurgiska procedur innebär en noggrann placering av implantaten för att förbättra och definiera kindbenens form och struktur. Med vår expertis inom området garanterar våra kirurger i Stockholm och Göteborg en säker och effektiv behandling. Deras långa erfarenhet säkerställer att varje ingrepp anpassas individuellt för att uppnå imponerande och naturliga resultat, vilket förhöjer ansiktets estetiska uttryck och symmetri.

Fettransplantation

Fetttransplantation är ett utmärkt alternativ för dig som föredrar en mer naturlig och skonsam metod för att framhäva kindbenen. Genom att flytta kroppseget fett från en del av kroppen till kindområdet, skapar vi en mjuk och naturlig höjning av kindbenet. Denna metod är inte bara effektiv utan också säker, då den använder patientens eget kroppsfett, vilket minimerar risken för allergiska reaktioner och avstötning. Vår teknik säkerställer en jämn distribution av fettet för ett harmoniskt och estetiskt tilltalande resultat.

Boka en konsultation

På Akademikliniken förstår vi att varje individ är unik, och därför anpassar vi våra behandlingar efter varje patients specifika önskemål och behov. Vi erbjuder en grundlig konsultation för att förstå dina förväntningar och mål, och tillsammans utformar vi en behandlingsplan som passar dig.

Att välja att förbättra eller förändra ditt utseende är ett stort beslut och vi finns här och vägleder och stöttar dig genom hela processen. Vårt mål är inte bara att uppnå estetiska resultat, utan även att säkerställa att du känner dig bekväm och informerad genom varje steg.

För mer information om hur du kan uppnå höga kindben, boka en konsultation hos oss på Akademikliniken.

Boka konsultation