Beauty through Science

Bröst, Aktuellt, Ansikte, Vår expertis

beauty_science

Just när Stockholm är som vackrast i början av juni så samlas för tionde gången plastikkirurger och estetiska experter från hela världen just här. Det har blivit dags för Beauty through Science by Akademikliniken – ett internationellt symposium för estetisk medicin och plastikkirurgi som vi är stolta över att stå som värdar för.

Under tre intensiva dagar på Stockholm Waterfront kommer erfarenheter att utbytas, metoder och tekniker att diskuteras och nyheter att presenteras. Det blir stora föreläsningar och mindre gruppsamtal, utbildningar och personliga möten. Och även leverantörer av det material som används, t ex bröstimplantat och fillers, finns på plats med sina produkter.

Fokusområdena är bröstkirurgi och föryngring av ansiktet med olika typer av tekniker, både kirurgiska och icke-kirurgiska. Fettransplantation som metod är också ett stort och viktigt område som kommer mer och mer och som fått en egen plats i agendan.

Håll utkik här på bloggen och hemsidan – vi kommer att rapportera från symposiet och prata med några av de deltagande experterna för att kunna dela med oss till dig av vad som är mest aktuellt just nu inom den estetiska medicinen.