LPG behandling

På Akademikliniken  använder vi LPG för lymfdränage efter kirurgi.

Så går en behandling LPG & lymfdränage till

Inför behandlingen

Konsultation för injektionsbehandling

Går igenom dina förväntningar och önskemål

Vid ditt första konsultationsbesök diskuterar vi vilken behandling som är bäst. Du får information vad det kan kosta och hur lång väntetid det är. Du får fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar också om dina förväntningar.

På behandlingsdagen

Vätska förs ut ur kroppen

LPG är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. Behandlingen sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen.

Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar hudens kollagen och elastin och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

Efter behandlingen

Lyssna till kroppens signaler

Det är viktigt att du följer våra råd efter behandlingen. Eftersom vi reagerar olika på en behandling är der också viktigt att du lyssnar till kroppens signaler och anpassar dig efter dem.

När du går hem efter en behandling får du ett återbesökskort med telefonnummer och du är välkommen att ringa oss om du skulle ha några frågor.

Våra priser LPG & lymfdränage

Konsultation

Vad kostar LPG & lymfdränage?

Priset för en behandling med LPG & lymfdränage beror på en rad faktorer. Bland annat på omfattningen av ingreppet och om du ska göra ett kombinationsingrepp. Du kan läsa mer om priser för olika operationer och behandlingar under varje klinik.

Se priser

Kombinations- och efterbehandling

Efterbehandling

För att få ett långsiktigt bra resultat är det viktigt att du vårdar din hud regelbundet. På Akademiklinikens hudcenter kan du boka tid hos kompetenta hudterapeuter. Där finns även Akademiklinikens egen hudvårdsserie som utvecklats under flera års forskning.

Läs mer om vår hudvårdsprodukter