Klassiska skönhetsbehandlingar

Klassiska skönhetsbehandlingar innebär traditionell ansiktsbehandling, färgning av bryn och fransar men även trådning och vaxning av oönskad hårväxt.

 

Klassiska behandlingar

Klassiska behandlingar finns endast på några utvalda Skin Centers i landet. Alla våra ansiktsbehandlingar utförs av professionella, erfarna och auktoriserade hudterapeuter.

Ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar börjar alltid med en utförlig hudvårdskonsultation, de är skräddarsydda och passar såväl kvinna som man. Är du osäker på din hudtyp eller ditt hudtillstånd? Var inte orolig, din hud behandlas alltid efter din behov och förutsättningar.

Bryn och fransar

När vi, tillsammans med dig, väljer färg för fransar och ögonbryn rekommenderar vi nyanser som stämmer överens med dina övriga färger och pigment såsom hudton och ögonfärg. När vi formar dina bryn, genom plockning eller trådning, utgår vi också helst från din befintliga form på ögonbrynen och dina proportioner i ansiktet. Allt för ett naturligt vackert intryck.

Vaxning

Har du problem med oönskad hårväxt på kroppen eller i ansiktet? Eller vill du bara ha släta sommarben? Vi hjälper dig oavsett om du vill bli av med mjuka strån eller vill ta bort kraftigare hår på större områden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev