Vår expertis

Att säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet är grunden för all vår verksamhet. Läs om hur vi arbetar för att ge dig plastikkirurgi och avancerad hudvård i världsklass.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda ett unikt helhetsomhändertagande. Våra plastikkirurger är världsledande inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Och på våra Skin Centers erbjuder vi det senaste inom avancerad hudvård.

Läs mer om vårt helhetsomhändertagande

Säkerhet & kvalitet

Att säkerställa en hög nivå av säkerhet och kvalitet är grunden för all vår verksamhet. Du som kund eller patient skall i alla lägen känna dig trygg med både omvårdnad och resultat av de behandlingar eller operationer som du genomgår hos oss. Därför väljer vi alltid produkter, material och teknik från de ledande leverantörerna på marknaden.

Läs mer om säkerhet och kvalitet

Utbildning & kompetensutveckling

Akademikliniken är också ett kunskapscenter inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Varje år tar vi emot plastikkirurger från andra kliniker i Sverige, Skandinavien och resten av världen som vidareutbildar sig inom plastikkirurgi och injektionsbehandlingar här hos oss.

Till Akademikliniken fellowship programme