Stockholm. Vi söker en legitimerad sjuksköterska.

Akademikliniken är Nordens ledande privata aktör inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar.

En koncern i stark expansion på en marknad i snabb tillväxt med fokus på expertis, trygghet och service av högsta kvalitet. Idag är vi mer än 300 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark som tillsammans utför mer än 60 000 estetiska operationer och behandlingar om året.

Om du delar vår vision ”Världens nöjdaste kunder. Med sig själva.” och uppskattar ett arbetssätt som genomsyras av våra värdeord Passionerade, Pålitliga, Professionella samt Pionjärer och vill arbeta med några av världens främsta estetiska experter så är du välkommen att kontakta oss. Läs mer om Akademikliniken på ak.se.

Akademikliniken i Stockholm söker legitimerad sjuksköterska till vårdavdelningen/mottagningen för timanställning

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi på Nordens ledande privatklinik med en trettioårig historia som ledande pionjär i branschen? Hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är vårt fokus! Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Stockholm ligger på Storängsbotten, Gärdet. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar – mottagning, operation, och vårdavdelning. På kliniken finns även Akademiklinikens administrativa huvudkontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst 2 års erfarenhet inom kirurgisk omvårdnad, samt gärna erfarenhet av mottagningsarbete. Erfarenhet inom plastikkirurgi är meriterande.

Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att ge service.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av patientens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en plastikkirurgisk avdelning där omvårdnad och information är en viktig del. Mottagningsarbetet innebär återbesök och uppföljning av nyopererade patienter, samt telefonrådgivning.

Anställningsform

Timanställning

Arbetstider

Enligt överenskommelse. Dagtid, kvällstid och natt.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jenny Boivie

Enhetschef

Mail: jenny.boivie@ak.se

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till jenny.boivie@ak.se.

Märk din ansökan med ”Sjuksköterska vård och mottagning”.

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår integritetspolicy.