Malmö. Vi söker en specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård till vår dagkirurgiska verksamhet.

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och bästa omhändertagande av patienten är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega.

Vår plastikkirurgiska klinik i Malmö ligger i Västra Hamnen. Den kliniska verksamheten består i dagsläget av tre avdelningar; Operation, postoperativ avdelning och mottagning. Vi delar lokaler med Akademikliniken Skin Center som är vår hudvårdsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med lång erfarenhet av arbete som specialistutbildad sjuksköterska inom anestesiologi för arbete på vår dagkirurgiska operationsavdelning. Erfarenhet av plastikkirurgi är meriterande.

Du är en positiv och flexibel person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.

Hos oss arbetar du i team och i nära relation till patienterna och därför ser vi att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk med förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Som legitimerad anestesisjuksköterska på vår operationsavdelning arbetar du självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter i samband med plastikkirurgiska ingrepp. Vi utför ett stort och varierat utbud av olika operationer, både estetiska och medicinska, i antingen generell eller lokal anestesi. Du ingår i ett erfaret team bestående av anestesiläkare, anestesisjuksköterskor samt övrig operationspersonal.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Arbetstider

Dagtid tisdagar och onsdagar kl 07-17 (48%). Beredskapstjänstgöring 1-2 nätter/vecka ingår i tjänsten.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Lotta Pettersson, charlotta.pettersson@ak.se.

Välkommen med din ansökan (CV och ett personligt brev) per e-post till charlotta.pettersson@ak.se senast den 2022-05-31. Märk din ansökan med ”Anestesisjuksköterska Malmö”. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Genom att skicka in din ansökan via e-post samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Akademikliniken för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.